Już wcześniej przyjąłem do wiadomości i zrozumiałem, że może ich tam nie być, ale nie ma to związku z liftem w 92 roku.
Już wcześniej przyjąłem do wiadomości i zrozumiałem, że może ich tam nie być, ale nie ma to związku z liftem w 92 roku.
E38 polift.
Ktoś może się wypowiedzieć na temat lamp przednich? Czy zregenerowany porządnie zestaw pod H7 daje radę? Do 728iA kupić lampy xenonowe za 2tys to trochę boli :)
Zregenerowane lampy E34 (E32) na dobrej H1 świeciły mi pięknie, ciekaw jestem, czy tak samo jest i tu.
Padł mi skraplacz w E32 . Jakiej firmy kupić? Renomę : Behr , Nissens czy jakiś inny szajs typu Ac plus ?
Ja u siebie wymieniałem na Behr/Hella, ale był kłopot, bo był fabrycznie uszkodzony i musiałem reklamować :/ Przyszedł drugi i już nie było kłopotu - P&P.
Czy kierownica trój ramienna według vin ma takie oznaczenie - S255A Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel -745iL
Ostatnio edytowane przez bolo88pl ; 14-04-2015 o 13:30
Bolo, generalnie na E65 niewiele się znam, ale ta trójramienna to jest niby sportowa, a z kolei innej OEM w E65 nie widziałem, więc myślę, że można założyć, że tak, to jest ta opcja.
Witajcie
Pytanie do Osób jeżdżących na Gwincie Czeka mnie montaż na weekend kompletu FK Gwintu z regulacją
teraz czy na R19 opony 35 ( tył przód ) profil mam zakładać helpery ???
Czy jak chce zrobić ładny spas to bez helperów i opuszczać bez dodatkowych sprężyn
Pytam bo montaż jest pracochłonny a nie chce ściągać każdego Amora po koleji i wywalać bo będzie koza ???
Czy lampy E38 polift pasują do przedlifta plug&play czy trzeba coś przerabiać? To że kierunkowskazy nie pasują w błotniki to jest jasne, ale czy elektryka pasuje, czy maska się zgrywa i czy mocowania pasują?