kup ngk BKR6E i bedziesz zadowolony
kup ngk BKR6E i bedziesz zadowolony
NGK BKR6EK dokładnie. Nie pchać się w 4 elektrodowe i jakieś specjalne do gazu. Bo to sensu nie ma.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
czyli jednak NGK , w poprzedniej miałem Beru i było super , jedni znowu przestrzegają przed ngk .... ale zaryzykuję ;)
Ale kolega vramzes ma M30, a nie M70 ;)
Nie wiem jakie są zalecane pod ten motor, ja napisałem model tych które mam w M60.
Sądziłem, że w Twojej wypowiedzi brakuje jednej literki po prostu ;)
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
zamówiłem v-line numer 20 , mam nadzieję że będą pasować bo nie wiem gdzie szukać info o parametrach świecy
W instrukcji obsługi jest info jakie świece są zalecane ( zazwyczaj Bosch ) i wtedy szukasz zamienników ;]
chusteczka dawali mi nr.15 NGK jednoelektrodowa a ja kazalem zamowic nr.20 ...w poprzedniej mialem wlasnie bosch/beru
17.02.2015 :
jednak potwierdzili dziś w sklepie że musza v-line nr.15 do silnika R6 , widocznie nr.20 jest do wyższych silników , to jest też jednoelektrodowa świeca NGK i podobno dobra jakościowo , muszę tylko szczelinę sprawdzić po podobno 0,6-0,8 najlepsze
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 17-02-2015 o 12:42
Witam mam pytanie:ile więcej oleju silnikowego wchodzi do m30 z chłodnicą oleju??