Zbichu czyli mówisz że multitronic? Oglądałeś to auto?
Zbichu czyli mówisz że multitronic? Oglądałeś to auto?
Przednionapędowe A4 B8 były zestawiane ze skrzyniami manualnymi lub multitronic. Auta nie oglądałem.
Gdzie najlepiej i kto regeneruje pompy abs'u? Mam problem z cieknącą pompą Boscha w busie.
1. Mam w zmieniarce kilka plyt slucham sobie koncze na nr 3 wysiadam z auta, przychodze na drugi dzien rano. Samochod nie kontynuuje odtwarzania tylko zaczyna od nowa 1 plyte 1 utwor, moim zdaniem powinna kontynuowac z tego samego miejsca, jak jest u Was? (e65)
2. Od czasu do czasu komputer podczas jazdy pokazuje komunikat remote key not present, comfort access dziala jak chce, czasami spoko ale tylko na drzwiach przod tyl kierowca a czasami wcale, przyczyna komunikatu bardziej programowa czy sprzetowa ? Baterie w pilotach nowki.
Jaki powinien byc poziom oleju w zbiorniczku do wspomagania w e32? (Zbiorniczek jest z takim sitkiem w środku)
W tego typu zbiorniczkach wyrównawczych poziom oleju ustala się przy całkowitym rozładowaniu akumulatora wspomagania hamulców.
Pompuje się pedałem hamulca aż ten zrobi się twardy (z reguły 10-15 wciśnięć) i wtedy sprawdza się poziom oleju w zbiorniku.
Odległość od powierzchni oleju do krawędzi zbiornika powinna być między 15-25mm.
Czy w przedliftowej angielskiej lampie soczewkowej (e38) jest możliwość przestawienia soczewki na prawidłową stronę, tak aby dobrze świeciła w PL ?
W e32 przekładnie kierownicze przy silniku M30 i M60 są takie same?