Do benzyn tak, z nie jestem pewien 750 czy nie jest większa, i nowsze modele miały tzw wymiennik ciepła zamiast chłodnicy oleju
Do benzyn tak, z nie jestem pewien 750 czy nie jest większa, i nowsze modele miały tzw wymiennik ciepła zamiast chłodnicy oleju
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 29-09-2015 o 10:55
Jak zdemotowac chrom szyby bocznej tak aby go nie uszkodzic, w e32 ?
Hej szybkie pytanie czy deska e38 z wersji bez kurtyn pasuje do wersji z kurtynami bo widze lekko mocowania przy slupku A sie roznia?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAUNiestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...
ok juz wyczochralem ze nie pasuje, musi byc kurtyna-kurtyna z uwagi na slupki :-)
E38 730D 10/1999 ORIENTBLAUNiestety nie jestem milionerem gazownikiem, jeżdżę dieslem...
witam moje pytanie brzmi czy zabezpieczyc tynlu most ???
troche jest rudego nalotu planuje to oczyscic i czyms zakonserwowac tylko bardzo nie wiem czym ???
pasuje ale musisz miec tez slupki
Szybkie pytanie, a nawet dwa.
e32, m30b30, po odpięciu krokowego podczas pracy na wolnych zero zmian w zachowaniu silnika. Krokowiec się nie przycina, czyszczony. Obroty czasami falują od 600 do 900. Oznacza to że krokowiec do wyrzucenia?
Na odpiętym przepływomierzu z wydechu leci siwy dymek i wydech jest mokry od benzyny - prawidłowy objaw? Na podpiętej przepływce tego nie ma.
Czy takie tuleje będą pasować do e32? Co prawda mają inny nr katalogowy, no ale warto to sprawdzić.
http://allegro.pl/poliuretan-tuleja-...164887607.html
pasują .