oj tuczi ty i te twoje patenty, od gramofonu, magnetowidu, snopowiązałki,
prosze bardzo http://7er.pl/showthread.php/39214-P...ight=tempomatu
IDEALNIE bylo by kupic nowy tempomat
@ Anatol
Nie było takiej opcji. Ten monitor ktoś dołożył , ale Idriva już nie. Więc nawet nie wiem jak jest sterowany. No chyba że ktoś z przodu zmienia. Ten z tyłu mówi głośniej a z przodu zmienia :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Krzywy, właśnie usiłujesz zrównać zakup korka za 20PLN do tempomatu za 1.300PLN???
Skoro nie widzisz w tych cenach znaczącej różnicy to pozostaje mi pogratulować dochodu, choć tym bardziej dziwi Twoje podejście przy cytowanym SWAP'ie :)
Nie wiedzę celu dalszej dyskusji, więc od razu zaznaczam, że możesz się nie silić. O ile post nie będzie miał związku z ogólnym wątkiem tematu to zostanie usunięty.
Panowie , jak się ustawia webasto w e38 ? chodzi mi np o start np grzania o 15.30 a żeby wyłączyło się o 16.00 niby mam timer 1 i timer 2 i pod jedynką ustawiam 15.30 a pod timer 2 ustawiam 16.00 uzbrajam go wyłączam zapłon zamykam auto z pilota i ok miga wiatraczek i startuje o 15.30 ale nie chce się wyłączyć o tej 16.00 też tak macie czy jakoś źle ustawiam :P
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
to kierowca wyłącza webasto, zle robisz. Przykład, dasz rade w telefonie ustawić budzik na 8:00 i aby sie wyłaczył o 8:10 ?
Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 30-12-2014 o 21:09
to jak go sie prawidłowo ustawia ?
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
ustawiasz na którą ma sie właczyć i tyle. Wsiadasz do auta, odpalasz i sie wyłącza, tyle