na co dzień to max -40mm przy tym zestawieniu co mam jest optymalnie a niżej to już by było szuranie pzdr
na co dzień to max -40mm przy tym zestawieniu co mam jest optymalnie a niżej to już by było szuranie pzdr
ja mam eibachy na przod chyba -60 kupilem kiedys ale w sumie nie zalozylem ich nigdy mam fotke porownania ich z zwykla seria z e34 tds .
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
mam -60/-40
to mój daily car, równie dużo śmigam sam co jeżdżę w 5 osób z rodziną, niczym nie szuram, niczym nie przycieram, jedyne na co trzeba uważać to wysokie krawężniki na parkingach więc nie dojeżdżam do nich kołami tylko zderzakiem tak, że dupka longa czasem trochę wystaje.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Fajnie wyglada to Twoje E32 na tych felgach-zrobila ta fotka na mnie wrazenie mimo to, ze e32 mi sie nie podoba
Dzięki, żeby nie zaśmiecać tematu to tutaj jest więcej foto na -60/-40 w tej samej konfiguracji:
http://7er.pl/showthread.php/34637-Witam-7er-pl/page35
ja osobiście nie narzekam, na wiosnę ponieważ aktualnie mam inne zajęcia tył pójdzie w dół też jeszcze 1 do 2 cm.
no Martynka to już krok na przód :) czyli to masz -60 z e34 ?
nie, ja mam z e32 , wyraziłem tylko swoją opinię na temat tego, że na -60 nie da się jeździć na co dzień.
według katalogu K.A.W. sprężyny z E32 od tych z E34 różnią się maksymalnym dopuszczalnym obciążeniem stąd sprężyna z E34 może siąść rzeczywiście troszkę niżej.
a dlaczego nie chcesz kupić dedykowanych do E32 ??
Wlaśnie chyba dziś trafilem na takie które mogą mi podejść czyli jamex -45,-50 , do tej pory nie trafilem takich , w poprzedniej e32 i e38 miałem jamexy i bylem zadowolony a dostępne były ostatnio tylko -30 na przód
Martynka, nikt nie napisał że się nie da, więc nie przekręcaj faktów ;)
Przepraszam, jest tylko napisane że niżej niż -40 to już szuranie będzie i żeby się zastanowił nad codzienną jazdą na tym i to najlepiej dwa razy :P