Proszę bardzo, tutaj przód:
a tutaj tył:
![]()
Proszę bardzo, tutaj przód:
a tutaj tył:
![]()
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
czyli na 17-stkach ma być 55 cm.... acha ....jutro zmierzę ale będzie więcej ....
tylko pamietaj ze to nie od polowy kola (piasta) tylko od dolnej krawedzi felgi
no czyli zmierzone zostało 61 cm ....czyli 6 cm więcej na felgach 17" , to jakaś masakra , przód jest dość obniżony i zastanawiam się czy zakładać ori springi na przód czy szarpać tył znowu i zakładać coś niższego .... chciałem żeby było ładnie , fabrycznie , wygodnie itd , a wyszło jak w 4x4 ..
Pytanie czy to ma być z obciążeniem jak jest wypisane powyżej , że ludki w aucie , pełen zbiornik i coś w bagażniku ?
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 11-11-2014 o 15:48
Powinno się mierzyć z obciążeniem, zresztą tak samo gdy sprawdza się geometrię czy zbieżność. Ale nawet gdy mierzyłeś bez obciążenia to nie powinno być aż 6 cm różnicy, myślę że max 2.
no właśnie .... sprężyny już były używane co prawda w longu i to nie długo ponoć , poduszki amorów ori w dobrym stanie były , amory nowe zamawiane w sklepie , wszystko jak być powinno , bez jakichś przeróbek itd .... , dodam że mam pół zbiornika PB i zbiornik gazu pełny ....
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 13-11-2014 o 18:55
takie pytanie jeszcze , mam ori alarm ( dziś się ujawnił jak grzebałem przy zamkach ) , pytanie bo nie mam pilota , da się jakoś zaprogramować to w innym kluczuku ?
W innym oryginalnym kluczyku od E32 tak. W Twoim przypadku będzie to chyba scyzoryk.
czyli muszę zdobyć taki kluczyk , a poczym irku wnioskujesz że to scyzoryk ?
Bo auto przedliftowe masz ;)