Tak. Przejściówka ta sama, czyli kabelek USB od viakena powinen współpracować z m62 z 97 roku ? Jakiej wersji inpy użyć ?
Tak. Przejściówka ta sama, czyli kabelek USB od viakena powinen współpracować z m62 z 97 roku ? Jakiej wersji inpy użyć ?
e38 728, E39 523, E53 3.0i
Ja od kilku lat używam cały czas tej:
https://7er.pl/showthread.php/46844-...którym-pracuję
Nie miałem problemu z M62 i M62TU.
Jedynie w przypadku M60 potrafił zrywać komunikację. Poprzez ICOM tego problemu nie ma
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Mam problem z mają e38 , mianowicie mam mokry dywanik od strony kierowcy , szyber dach drożny . Wie ktos gdzie znajduja sie odpływy wody ? Zauwazylem ze woda leci z gory obok uchywytu podnoszenia maski ? jest tam jakis odpływ ?
A szyba czołowa jest oryginalna?
Odpływ szyberdachu z przodu kończy się pod uszczelką szyby czołowej. Nad szybą.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
tak jest orginalna
dodam ze rozebrałem górny boczny slupek ten gdzie jest poduszka powietrzna, i bylo mokro . bylem pewny ze przyczyną jest szyberdach , poprzedni wlasciciel zakleil odpływ silikonem. wiec cos musialo byc na rzeczy. . krople wody widac na bocznym plastiku obok rączki podnoszenia maski.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-02-2020 o 14:50 Powód: Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim!
Od odpływu z szyberdachu do odpływu w górnej części szyby czołowej pod uszczelką, idzie gumowa rurka którą wędruje woda, żeby ją obczaić musisz odchylić podsufitkę, mi raz przytkała się ta rurka, efektem było mokro pod nogami kierowcy i nieraz przy większej ulewie mokry słupek, postanowiłem ją udrożnić a przy przetykaniu zeszła z elementu na który jest nałożona, i tak okazało sie przy wymianie szyby że było tam tyle syfu że woda nie miała szans gdzie odpływać i lała się do środka. Odpływ udrożniony a dywan i tak wymieniałem razem z całym wnętrzem i mam sucho. Obadaj tą rurkę albo odchyl podsufitkę na tyle żeby dało się tam patrzeć i lej wodę do odpływu w szyberdachu.
Czy uszkodzona poduszka silnika może powodować drgania podczas jazdy w zakresie 80-100 km/h ?
Cala buda drzy czy kierownica?
Born to be wild...
Kierownica, fotel pasażera chyba tez