Skorupa przedlift /polift jest taka sama , dostępu nie ma bo od dołu się wtedy auto podnosi, trzeba kupić takie elementy plastikowe dla podnoszenia.
Skorupa przedlift /polift jest taka sama , dostępu nie ma bo od dołu się wtedy auto podnosi, trzeba kupić takie elementy plastikowe dla podnoszenia.
Takie kostki musisz od dołu progów zamontować . https://allegro.pl/oferta/podkladka-...e39-5890372664
Zajedź gdzieś na schrot. Wszystkie bety takie miały jak je miały :)
Panowie, rzecz się rozchodzi o DSP a dokładnie o półkę z tyłu (nie w bagażniku). Nie mogę w WDS znaleźć tego głośnika, dokładnie chodzi o prawy. Gdzie idzie ta 3 pinowa wtyczka od niego ?
e38 728, E39 523, E53 3.0i
xxxxxxxxxxx (MOD edit) dysponuję blokadami rozrządu M60, M62, M62TU
Jest jeszcze apka WDS na androida w sklepie play, ja z niej korzystam.
Wie ktoś jak zamontować elektryczną rolete? Chodzi głównie o montaż do tylnej półki bo w rolecie mam 3 wystające śruby, w blasze pod półką są 3 otwory zaslepione, wyjąłem zaślepki i śruby wchodzą na swoje miejsce ale nie ma dostępu od spodu z bagażnika żeby założyć nakrętki, jak to zrobić? Roleta polift samochód przedlift a z tego co wyczytałem różnica jest tylko taka że sterowanie w polifcie jest w panelu a w przedlifcie oddzielnie więc to nie problem tylko nie wiem jak ją przykręcić...