Panowie mam "huczenie/buczenie" przy hamowaniu w zakresie 120 do 0. Wydaje mi się że hamulce są słabsze, tarcze przód mikoda wentylowanie/nawiercane + klocek ferodo, tył bosch + bosch.
Panowie mam "huczenie/buczenie" przy hamowaniu w zakresie 120 do 0. Wydaje mi się że hamulce są słabsze, tarcze przód mikoda wentylowanie/nawiercane + klocek ferodo, tył bosch + bosch.
Witam
Znajdę gdzieś jak nakleić oznaczenie modelu na tylna klape? Chodzi mi o miejsce(odleglosci).Żeby to nie wygladalo jak pomylka lakiernika.Lub prośba do kogoś kto oryginalnie klejone 750 i gdyby mogl zmierzyc co i jak.
Born to be wild...
Witam, przy malowaniu proszkowo pokryw głowic od v8 trzeba na coś uwazać? np rowki od uszczelek??
Przede wszystkim na piaskowanie. Żeby piach nie został w zakamarkach bo może zatrzeć silnik.
Podstawowa zasada to uważaj na piaskowanie i maluj tylko z góry. Cały dół łącznie z rowkami najlepiej zakleić. Pozabezpieczaj też otwory na śruby i same wystające śruby (np. te od cewek).
tzn bede oddawał firmie co malują proszkowo i chciałbym im powiedzieć na co mają uwaząc.
Witam, mam problem gdzieś musiało się zrobić zwarcie ponieważ nie świeci mi jedna lampa po otwarciu widać ze się stopiły kable i ten stop od lampy, wie ktoś moze dlaczego tak się stało??
![]()
Witam, mam problem gdzieś musiało się zrobić zwarcie ponieważ nie świeci mi jedna lampa po otwarciu widać ze się stopiły kable i ten stop od lampy, wie ktoś moze dlaczego tak się stało??
![]()
ok dzieki kolego ;)