Panowie ktos moze polecic lub dac namiar na tuleje wahacza dolnego dwuramiennego? Bo w internetach same chinskie krzaki lub poliuretany.
Panowie ktos moze polecic lub dac namiar na tuleje wahacza dolnego dwuramiennego? Bo w internetach same chinskie krzaki lub poliuretany.
Born to be wild...
Ale do czego ? Do Poloneza z tyłu ? :)
Taaaaaa do Poloneza :) a ja głupi myslalem ze to forum BMW 7 E38...a tak powaznie to 750i 2000r dolne tylne wahacze.Zreszta tylko dolne tylne sa dwuramienne.
Born to be wild...
00089758 tedgum Polski producent nie chińczyk :)
BMW SERIES 7 (E38) TULEJA WAHACZA TYLNEGO (PRZEDNIA)
FI=10 wew, FI=51,2 zew
00089757
BMW SERIES 7 (E38) TULEJA WAHACZA TYLNEGO (TYLNA)
FI=12 wew, FI=51,2 zew
http://tedgum.pl/katalog/8/1415/773
Ostatnio edytowane przez Mirant ; 21-03-2018 o 14:27
Ile dajesz tyle dostajesz !!!
Dzieki Mirek jest to alternatywa mimo ze nie wyrazaja sie o nich pochlebnie sprzedawcy w intercarsie.A tak sie zastanawiam bo do e65 sa dostepne cale zestawy LEMFORDERA...Ci od poliuretanow pisza ze ich zestawy pasuja zarowno do e38 jak i do e65.Szedl ktos kiedys ta droga? Sprawdzal czy moze tuleje sa takie same?
Born to be wild...
Z tego co wiem tuleje są nieco inne. Wydaje się mi, że jak szukałem tulei do E65 to trafiłem też na takie do E38/E39, ale teraz nie mogę już ich znaleźć.
Z tego co na szybko się orientuję to e38 średnica na śruby jest 10mm i 12mm a e65 12mm i 14mm poliuretany to pewnie dają te metalowe tulejki w różnych rozmiarach i wtedy dobierasz sobie jak ci pasują .
Kiedyś na all..o widziałem że mieli części do e38 kombi :)
Dzieki Mirek.Zaryzykuje z tym Tedgumem.Mam nadzieje ze beda dostepne u nich bo w carsie i gdzies jeszcze dostepny jest tylko jeden rodzaj.
Born to be wild...
:) spoko trzeba pomagać po to to forum i jak mogę to pomogę
A nie lepiej w takim razie miękkie poliuretany ?