Od spodu, tył ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Od spodu, tył ?
e38 728, E39 523, E53 3.0i
Jak wymieniałem w 740 to filtr paliwa jest mniej więcej między kołami po stronie pasażera. Oczywiście trzeba zdjąć plastikową osłonę. Jak dawno tam nie zaglądałeś, to kup pół metra przewodu paliwowego, 6mm lub 8mm (weż nowy filtr paliwa na wzór średnicy), i nowe opaski.
Pada mi chyba moduł GM III 376 692 bo nie reaguje na kodowanie kluczyka i nie działa centralka z guzika na konsoli tylko auto otwieram i zamykam z kluczyka manualnie, dodatkowo podczas jazdy wyświetla mi komunikat otwartych drzwi przednich. Nie ma w okolicy modułu z takim oznaczeniem na sprzedaż mogę wpiąć z innym numerem w celu sprawdzenia czy bez kodowania się nie obejdzie ? Bo nie wiem jak zabrać się za temat bo już mnie trochę irytuję.
czy zeby zmienic w e38 przedni wewnetrzny czujnik PDC (ten przy tablicy rejestracyjnej prawy przód) trzeba zrzucić zderzak? jak sie do tego zabrać?
było:
E30 320i
Z3
E30 335i
E32 730i
E34 525i
jest:
E38 728i
Jak ma naprawdę 167tys to motor dopiero się dotarł. :)
Auto ściągnięte z Danii.Sprawdzane na Duńskich stronach ich urzędu komunikacji czy jakoś tak.Sprawdzane w Inchcape Warszawa.
W czwartek na warsztacie przy wymianie oleju sprawdzimy jeszcze dokładnie osprzęt,oczywiście podłączymy kompa.Wybrałem ten motor świadomie na bacząc na spalanie.
Kunie muszą żreć![]()
Dobre kunie jak pożerą to idą jak wściekłe.
Gratki 750 z takim przebiegiem.
Cześć.
Mojej lali brakuje oznaczeń 750il.
Wie ktoś jakie są wymiary montażu ( odległość od listwy,lampy ,wysokość od wnęki na rejestrację)?
Jakiej firmy sonda lambda do silnika m52 za katalizatorem ?
e38 728, E39 523, E53 3.0i