Witajcie
otó¿ zdarzy³o mi siê to ju¿ 3 raz w od stêpiê d³ugiego czasu . Po doczytaniu siê na forum nie jest to EWS..bo mam inne objawy
Otó¿ wsadzam kluczyk do stacyjki Kontrolki ¶wieca s³ychaæ wszystko piêknie ³adnie skrzynia na P .
Przekrêcam i w³a¶nie - rozrusznik siê krêci !!! ale bez silnika !! no dziwne - jak by bendlik nie za sprzêga³ .Puki trzymam klucz w pozycji startu tak d³ugo to s³ychaæ prace rozrusznika ..mo¿e to trwaæ d³ugo...jak puszczê to przestaje wirowaæ...Wyci±gam klucz .Wsadzam do stacyjki i np jak pod jakim¶ kontem kluczyk jest albo go docisnê to dzia³a !! zapali czyli rozrusznik za³apie silnik.
Nie wyskakuje mi ¿aden komunikat .Odpada w³±cznik na skrzyni bo biegi widaæ na pulpicie.
Loteria.
Jest jeden niuans na który ja nie zwróci³em uwagi otó¿ moja Ewa zauwa¿y³a ¿e plastiki stacyjki s± lu¼ne -czyli kto¶ co¶ grzeba³.
Jak by stacyjka co¶ nie ³±czy³a .
Mam 2 klucze w oby 2 wymieni³em na nowe baterie .
Czy to mo¿liwe ¿e sama stacyjka pada .Bo dziwi mnie to.I dziwi mnie fakt ¿e jak kluczyk docisnê do stacyjki mocniej albo lekko do przechyle do Siebie to zapala .Ale jest to zdarzenie rzadkie.
Czyta³em na innych forach ¿ê b³êdem jest ¿e mamy na kluczyku od autka przywieszki klucze, wiecie breloki które ci±gn± klucz wdó³ wyrabiaj±c stacyjkê a potem s± cyrki .
Co wy na to ??

Odpowiedz z cytatem