Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
Trochę nie kumam tej nagonki na takie felgi???

Sorry, to że ktoś nie chce mieć auta takiego jak wszyscy i wsadzać tam takich felg jak wszyscy od razu oznacza że co?? że oszołom?

Jak popatrzę na auta np na syndykacie to tak 98% tych aut ma felgi BBS ( i to 2 rodzaje) albo podróby BBS dokładnie prawie takie same jak ori i szczerze,

to nuda wieje aż miło bo wszystkie te auta na jedno kopyto do porzygania

Ale w PL jak widać goni i gani się wszystko co tylko jest nie takie jak ma ktoś z WAS

Mnie tam się podobają takie felgi i zazdroszczę ludziom którzy mogą założyć takie felgi, bo maja drogi do tego w PL niestety jest to mocno ryzykowne

Żeby było jasne do auta pokroju e65 nie ma wg mnie nic dziwnego w założeniu felg 22 czy 24 calowych może 30 cali to przegięcie ale 22 czy 24 pasują jak najbardziej

bo auto gabarytowo duże i przy takim gabarycie takie koła wyglądają mega dobrze.

U nas na forum panuje dziwne przekonanie co do komfortu i td i co niektórzy jak by mogli założyli by 15 cali do e38 a wg mnie do dużego auta jakim jest e38/e65 itd

założenie takiej małej felgi to jest po prostu niewybaczalne i auto wygląda jak gokart

Natomiast nikogo nie wyśmiewam bo ma takie fele - chce to niech założy sobie i 12 cali jego wola

Trochę tolerancji Panowie - to że Wam się nie podoba nie znaczy że komuś innemu nie może się podobać
Adasio, to zdecyduj się...pozwól, że przytoczę Ci Twoją odpowiedź, którą dałeś w wątku Sposób na 7er :-) na mój post :

Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
http://motokiller.pl/172954/Slicznotki
na co odpisałeś:

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
No i własnie dla mnie tak zrobiona 7er to mega wieś tuning
No to jak to jest z tą tolerancją u Ciebie ?