fajnie wygląda na 24 calach ;) duża buda , duże koło
fajnie wygląda na 24 calach ;) duża buda , duże koło
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Wg mnie 21'' góra 22'' do "wieloryba" to max. Przy takiej feldze da się jeszcze zejść zawiasem na dół żeby całość jakoś grała. Przy większych kołach auto stoi jak koza, 2 filmik który wrzucił Adam idealnie to pokazuje, nie dość że pieje to jeszcze masakryczny promień skrętu.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ja się już wolę nie wypowiadać na temat gustu tych panów, którzy zakładają tego typu felgi. Ostatnim razem Bezi dał mi bana za moje poglądy ;-)
Adasio,
choć jestem fanem old shoolowych aut i felg to nie mam uprzedzeń i powiem że nie wyglądają te felgi źle, nawet dobrze i chrom amerykański mi nie przeszkadza, sam o nim myślę na rotorze dla odmiany standardu o którym mowa była, ale felgi o 2" za duże na tych filmach, dobrze same wyglądają, fajnie wypełniają nadkole, ale z daleka auto wygląda jak na szczudłach :)
Moje obecne BMW E38 750il -> http://7er.pl/showthread.php/37092-N...50il-%28v12%29
Sztuką jest zrobić stare auto tak, aby wyglądało lepiej niż nowe...
Pół biedy rozmiar tych felg. Gorzej z ich jakością. Te dziadowskie chromy kosztują za $100 za sztukę... Pewnie zegna się przy najbliższym szybkim zakręcie. Nasi czarni bracia ( przepraszam, Afroamerykanie) zawsze mieli dziwne priorytety w życiu. Najpierw ruchanie, potem fura a następnie wyprawa do sociala po zasiłek i food stamp'y...
"Pół biedy rozmiar tych felg. Gorzej z ich jakością. Te dziadowskie chromy kosztują za $100 za sztukę... Pewnie zegna się przy najbliższym szybkim zakręcie. Nasi czarni bracia ( przepraszam, Afroamerykanie) zawsze mieli dziwne priorytety w życiu. Najpierw ruchanie, potem fura a następnie wyprawa do sociala po zasiłek i food stamp'y... "
Haha, właśnie za takie poglądy dostałem bana. Tylko nie pilnowałem się ze słowami. Miło wiedzieć, że ktoś będący bliżej tematu (Chicago) ma podobne poglądy.
Swoją drogą, to duże zasiłki muszą dostawać, skoro stać ich na taki "tuning"...
MOD EDIT:
Cieszę się że moje ostrzeżenia na cos sie przydały :)
Matraks też już wie jak sie wypowiadać :)
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 02-05-2014 o 09:05
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mod Edit:
Chyba nie zrozumiałeś , co można pisać a co nie.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 02-05-2014 o 13:04
Gilu_e32
E38 najfajniej moim zdaniem wygląda na 18 - max 19". Zgrabnie i proporcjonalnie - bo to jest najważniejsze :) Przesadyzm zawsze robi z auta pokrakę i wiochę.
Obecnie E38 728i 1995 manual, dunkelblau. Poprzednio E34 525tdsA 1992, granitsilber-metalic.
Moje autko: http://7er.pl/showthread.php/33145-W...151#post395151
Wg mnie auto z fotki z tymi kołami , to jakieś nieporozumienie.
Mod Edit:
Wycieczki personalne----zapraszam do mnie na PW.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 02-05-2014 o 16:10