Czy porównywałeś wersje z linkow high 2015 z wersja 2014 ? Wersja High 2015 pojawia sie do ściągnięcia od około 2 miesięcy, niestety wszystkie paczki to oszustwa ze zmieniona jedynie nazwą pliku z wersji 2014 na 2015.
Czy porównywałeś wersje z linkow high 2015 z wersja 2014 ? Wersja High 2015 pojawia sie do ściągnięcia od około 2 miesięcy, niestety wszystkie paczki to oszustwa ze zmieniona jedynie nazwą pliku z wersji 2014 na 2015.
Ostatnio edytowane przez szatann ; 27-12-2014 o 13:47
Panowie cos wiadomo o mapach do e38 na DVD ?
Rapik zajrzyj w dział navigacje podałem linka do map na cd i dvd do navigacji mk1, 2, 3, oraz dvd do 2005r e65
O to przepraszam ale tego nie sprawdziłem ;/ z ciekawości muszę sprawdzić.
Dla wersji CD używasz map VDO Dayton/Here.
Dla DVD używa się map High.
Na chomiku widziałem mapy 2015 we wszystkim wersjach, czyli na płyty Dual Layer, Single Layer oraz SL + fotoradary
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Panowie, co ja robię nie tak? DVD+R DL Verbatim, pierwsza nagrana źle (bez mode 2, mój błąd), nagrałem drugą MagicISO (mode 2, zamknięcie płyty), wkładam do czytnika i nic, trzecia CDBrunerXP: mode 2, zamknięcie płyty, wysoka kompatybilność nośnika, znów ją czyta, czyta i wyskakuje komunikat o braku płyty... Mam nie naciskać zamykania itd., tylko mode 2? Czy może płyty nie takie? Prędkość ustawiałem na najniższą możliwą. Z napędu wyjąłem ori płytę Navi High 2009, czytało ją bez problemu...
Tutaj znajdziesz 2 plytki BMW HIGH 2015 skrojone do SingleLayer (język tylko angielski): https://mega.co.nz/#F!WdwR1RjL!hNIPBTXhBNM703Q7gG8XNA
Będą działać jeśli nagrasz z prędkością 4X i z zamknięciem sesji.
Czy rózni się ta wersja ze ma aż 12.59 GB ???
http://www.limetorrents.co/BMW-High-...t-5620098.html
Nie ma wersji całej Europy na płycie dwuwarstwowej??