Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 27

W±tek: Pro¶ba o ocenê i informacjê

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    na chwilê obecn± brak :(
    Sk±d
    Pomorskie

Post Pro¶ba o ocenê i informacjê

Witam.
    Z racji tego, ¿e przymierzam siê do kupna samochodu od d³u¿szego czasu postanowi³em powoli zrealizowaæ zakup wymarzonego samochodu.
    Miesi±ce poszukiwañ, zmian orientacji co do marek samochodu i modeli, a¿ do teraz.
    Im d³u¿ej przygl±dam siê BMW serii 7 e65 tym bardziej siê w nim zakoc***e :)

Przegl±daj±c Allegro znalaz³em jeden model: http://allegro.pl/735i-full-opcja-do...159980475.html poliftowy, w miarê rozs±dny silnik.
    Chêtnie pojecha³bym sam go zobaczyæ, aczkolwiek z racji odleg³o¶ci(mieszkam w województwie pomorskim oko³o 550 km do Zwolenia) nie chcia³bym siê rozczarowaæ.

I taka moja pro¶ba, czy kto¶ z u¿ytkowników forum ogl±da³, widzia³ czy te¿ mia³ styczno¶æ z tym modelem? Czy samochód ten jest warty polecenia?
    Nie bêdê ukrywa³, nie jestem bieg³y w ocenie samochodów ani w ich stanie. Kolejna rzecz, patrze na silniki benzynowe z uwagi na to, ¿e zaraz po kupnie chcia³bym za³o¿yæ instalacje LPG(mam nadziejê, ¿e nikt mnie tutaj za to nie zlinczujê)

I tak jeszcze na marginesie, je¿eli kto¶ z forum zna jaki¶ ciekawy egzemplarz i móg³by go wskazaæ, który mo¿na kupiæ w woj. Pomorskim, by³bym bardzo wdziêczny.

Pozdrawiam

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Auto nie jest poliftowe... Ogólnie to nic szczególnego :) Chocia¿ za 30t z³ nie ma co wymagaæ

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie
    Fakt, ¼le napisa³em, ¿e poliftowy. Chodzi³o mi g³ównie o to, ¿e model ten jest po lifice elektroniki : )

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie

lampy przedniez bialym kierunkiem, a tylnie z pomaranczowym. Zmienic przednie lampy to grubsza operacja, natomiast tylnie to 5 minut roboty z kluczem nr 10. Cos bylo majstrowane tam i nie ogarniete do konca :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    I znowu ¿enuj±cy napis "full opcja" a wyposa¿enie ¿e tak powiem standardowe jak na 7er. Wygl±da ca³kiem ¶wie¿o ale widaæ ¿e jest mocno przygotowana do zdjêæ a i same zdjêcia s± jakie¶ takie jakby podrasowane. Jednak ca³y opis bra³bym na ch³odno bo Bmw jest w okolicach Radomia a tam jest zag³êbie handlarzy i ka¿dy samochód u nich to "ig³a i full opcja"......
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie

lampy przedniez bialym kierunkiem, a tylnie z pomaranczowym. Zmienic przednie lampy to grubsza operacja, natomiast tylnie to 5 minut roboty z kluczem nr 10. Cos bylo majstrowane tam i nie ogarniete do konca :)
    Dziêkujê za zwrócenie na to uwagi. Tak na szybko przejrza³em kilka bmw na allegro i wszystkie mia³y z ty³u bia³e kierunkowskazy.

I znowu ¿enuj±cy napis "full opcja" a wyposa¿enie ¿e tak powiem standardowe jak na 7er. Wygl±da ca³kiem ¶wie¿o ale widaæ ¿e jest mocno przygotowana do zdjêæ a i same zdjêcia s± jakie¶ takie jakby podrasowane. Jednak ca³y opis bra³bym na ch³odno bo Bmw jest w okolicach Radomia a tam jest zag³êbie handlarzy i ka¿dy samochód u nich to "ig³a i full opcja"......
    Takich ju¿ mamy sprzedawców i handlarzy w naszym kraju
    Zdajê sobie sprawê, ¿e nie jest to taki wypas jaki byæ powinien, ale uwierzcie mi gdybym siê przesiad³ z obecnego samochodu do 7-ki to by³bym w siódmym niebie : )

Przy oglêdzinach popatrz tez na czerwony samochodzik na BC - zainteresuj siê co to takiego
    Je¿eli w niedalekiej przysz³o¶ci pojadê sprawdziæ samochód to bêdê zwraca³ na to szczególn± uwagê : )
    W tej chwili mam nadziejê, ¿e znajdzie siê kto¶ kto ju¿ ogl±da³ ten samochód i wie wiêcej : )
    Ostatnio edytowane przez jocker89 ; 27-04-2014 o 17:02

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Przy oglêdzinach popatrz tez na czerwony samochodzik na BC - zainteresuj siê co to takiego
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    by³o e32 m30b35 II89r bêdzie ...?
    Sk±d
    Trzebnica -DeTRoit
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    ADASIO zaskoczy³e¶ mnie tak krótkim postem,dawaj pe³na opinie :)
    Lepiej straciæ sekundê w ¿yciu , jak ¿ycie w ci±gu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez siudema Zobacz posta
    ADASIO zaskoczy³e¶ mnie tak krótkim postem,dawaj pe³na opinie :)

S³u¿ê

PLUSY:
    - ³adne drewno w po³ysku
    - fajny kolorek nadwozia
    - rocznik tez natomiast skoro 2005 to lepiej ju¿ polifta kupiæ ni¿ koñcówkê produkcji przedlifta
    - 4 pokrêt³a od klimy
    - skóra mimo ¿e bez wentylacji to jednak ³adnie zachowana a moze bardziej powinienem rzec podpicowana , jak ca³e auto pod sprzeda¿
    - elektryczne rolety ty³ i boki
    - navi
    - elektryczna kanapa ty³
    - webasto

MINUSY:
    - silnik - ma³o popularny, zdecydowanie lepszym rozwi±zaniem jest wg mnie 745 lub 750 zw³aszcza ¿e my¶lisz autorze tematu o monta¿u gazu
    - brak masa¿u i wentylacji
    - brak grzanej kierownicy
    - ro¿ne lampy (przód bia³e kierunki ty³ pomarañcz) prawdopodobieñstwo dzwona wzros³o o 100%
    - czerwone auto na BC - nale¿y sprawdziæ co to jest bo mo¿e byæ b³ahostka a mo¿e i powa¿na awaria którego¶ z uk³adów
    - genialna rezerwa 27 km HA HA HA minus ¿aden ale ¼le ¶wiadczy o sprzedawcy bo kupuj±cy mo¿e do CPN -u siê nie dokulaæ
    - podpicowane auto pod handel - widaæ to z daleka
    - bia³a plama na szybie przedniej - stary jestem i nie widzê co to ale jak to tak wygl±da to minus jak nie wiem
    - naplakowane wnêtrze - ehhh stania³ ten plack stania³

OCENA KOÑCOWA:
    Auto w stanie (ze zdjêæ) nie najgorszym z nawet nie z³ym wyposa¿eniem
    Jednak jak na rocznik 2005 to to wyposa¿enie nie powala i jest to przedlift a cena jest jak za pocz±tkowe roczniki produkcji zatem wzmo¿ona czujno¶æ - komp,¶cie¿ka diagnostyczna,miernik niezbêdne,zw³aszcza ¿e auto wypicowane na handelPytaniem zasadniczym tez wg mnie powinno byc czy silnik jest odpowiedni - bo 745li ma troszkê wiêcej mocy a spalanie minimalnie wiêksze zatem sensowno¶æ zakupu 735 jest do uzgodnienia - oczywi¶cie to moje zdanie, natomiast w 754 ch³opaki maja gaz i w miarê to lata nie wiem jak 735 bo nie ma chyba na forum takiego z gazem
    W skali od 1 do 10 daje jej 6
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie
    Dziêkuje bardzo za dok³adny i szeroki opis.
    Potrzebowa³em opinii na temat tego modelu i dosta³em naprawdê wyczerpuj±c± odpowied¼. Nie czêsto zdarza siê, ¿eby na forach uzyskaæ tak dok³adn± informacjê.

No có¿, na chwilê obecn± dalej bêdê szuka³ swoje 7er! : )
    PS: Jak kto¶ bêdzie ogl±da³ w/w przeze mnie model to niech podzieli siê z nami wra¿eniami.

Jeszcze raz dziêki za pomoc
    Pozdrawiam

Podobne w±tki

1. [E65/66] Pro¶ba o ocenê
    Przez yaz w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 22-10-2013, 19:15
  2. [E38] Pro¶ba o ocenê
    Przez kamil_aparat w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 16-04-2013, 09:27
  3. Pro¶ba o ocenê
    Przez S1Janek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-03-2013, 22:45
  4. pro¶ba o ocenê auta
    Przez misiosl w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 19-03-2011, 11:16

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •