Witam.
Z racji tego, ¿e przymierzam siê do kupna samochodu od d³u¿szego czasu postanowi³em powoli zrealizowaæ zakup wymarzonego samochodu.
Miesi±ce poszukiwañ, zmian orientacji co do marek samochodu i modeli, a¿ do teraz.
Im d³u¿ej przygl±dam siê BMW serii 7 e65 tym bardziej siê w nim zakoc***e :)
Przegl±daj±c Allegro znalaz³em jeden model: http://allegro.pl/735i-full-opcja-do...159980475.html poliftowy, w miarê rozs±dny silnik.
Chêtnie pojecha³bym sam go zobaczyæ, aczkolwiek z racji odleg³o¶ci(mieszkam w województwie pomorskim oko³o 550 km do Zwolenia) nie chcia³bym siê rozczarowaæ.
I taka moja pro¶ba, czy kto¶ z u¿ytkowników forum ogl±da³, widzia³ czy te¿ mia³ styczno¶æ z tym modelem? Czy samochód ten jest warty polecenia?
Nie bêdê ukrywa³, nie jestem bieg³y w ocenie samochodów ani w ich stanie. Kolejna rzecz, patrze na silniki benzynowe z uwagi na to, ¿e zaraz po kupnie chcia³bym za³o¿yæ instalacje LPG(mam nadziejê, ¿e nikt mnie tutaj za to nie zlinczujê)
I tak jeszcze na marginesie, je¿eli kto¶ z forum zna jaki¶ ciekawy egzemplarz i móg³by go wskazaæ, który mo¿na kupiæ w woj. Pomorskim, by³bym bardzo wdziêczny.
Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem