Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 27

W±tek: Pro¶ba o ocenê i informacjê

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    na chwilê obecn± brak :(
    Sk±d
    Pomorskie
    Witam ponownie
    trochê od¶wie¿am temat.

Jak widzicie ca³y czas poszukuje swojej e65(dosta³em kilka propozycji na Pw, ale siê jako¶ nie zdecydowa³em)
    Ostatnio moj± uwagê przyku³ jeden egzemplarz z Gdyni:

http://allegro.pl/bmw-7-e65-nowa-ins...197382881.html

Cena 36.900 wydajê siê byæ interesuj±ca, wiec standardowe pytanie z mojej strony. Czy kto¶ mia³ okazjê widzieæ lub s³yszeæ co¶ o tym poje¼dzie?

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    PLUSY:
    - kolor
    - silnik
    - prawie nowe opony o ile faktycznie sa nowe a nie zle¿a³e znalezione od Niemca na szrocie
    - SC
    - Webasto

MINUSY:
    - gaz
    - brak masa¿u i wentylacji siedzeñ przód
    - rocznik - przed upgrade elektroniki
    - jako¶ dziwnie ty³ siedzi wg mnie - mo¿e kombinowa³ z zawiech± albo co¶ ale jako¶ dziwnie, warto popatrzeæ
    - hak - wg mnie minus bo auto mog³o ci±gaæ po po³owie ¶wiata ciê¿ka przyczepê a jak by nie by³o to obci±¿enie dla silnika i auta
    - niby wszystko powymienia³ i doda³ gaz i bóg wie co jeszcze a teraz sprzedaje??? jak podliczycie sobie te dodatki to prawie 2 tyle co auto ceni - dla mnie "ch³yt marketindodi" czytaj ¶ciema ale mo¿e siê mylê :) oby :)

OCENA KOÑCOWA:

³adne auto ale niestety golas, w takim aucie wentylacja masa¿ i grzana kierownica to podstawa - przynajmniej dla mnie
    pewnie odezwa siê zaraz Ci co im "taki wypas wystarcza" mnie nie wystarcza :)
    Bo przede wszystkim je¼dzimy z przodu i wentylacja i masa¿ siê przydaj± przynajmniej czasem :)
    Webastem nie za³atwimy wszystkiego
    Troche zastanawia mnie w³o¿enie tylu kasy (gaz,uszczelnienie silnika,opony itd itd itd) i nagle sprzeda¿???
    Pewnie mo¿e i sytuacja ch³opa zmusi³a ale ja bym by³ ostro¿ny
    W skali od 1 do 10 daje jej 5

https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie
    Dziêkujê ADASIO po raz kolejny za rzeczow± opinie.
    Z minusów, które wymieni³e¶ to gaz akurat jest dla mnie plusem.
    Natomiast tak jak napisa³e¶, zastanawiaj±ce jest to, ¿e sprzedaj±cy w³o¿y³ du¿o pieni±¿ków a teraz sprzedajê(jako¶ ostatnio nie wierze ludziom i im nie ufam jak czytam takie co¶:) )

PS: ADASIO, powiniene¶ za³o¿yæ jaki¶ osobny temat i recenzowaæ tam wszystkie modele co s± na Allegro :D, bo przyjemnie siê czyta.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez jocker89 ; 07-05-2014 o 10:59

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie

Adasia to powinien ktos w koncu zbanowac. Wszedzie adasio w kazdym poscie. Zwlaszcza w ocenie cudzych aut jest ekspertem. Coraz trudniej sprzedac bmw serii 7 przez takich baranow. Sam nie wiem co bedzie jak bede probowal sprzedac swoje.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie
    Dziêki uwagom ADASIO, wiem trochê wiêcej ni¿ po samej lekturze forum. Wiêc stwierdzam, ¿e mi pomóg³/pomaga.

Choæ z drugiej strony, dla tego szarego u¿ytkownika jak ja kupno BMW serii 7 nawet w najbiedniejszej wersji by³oby luksusem : )
    Ostatnio edytowane przez jocker89 ; 07-05-2014 o 13:10

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    Adasia to powinien ktos w koncu zbanowac. Wszedzie adasio w kazdym poscie. Zwlaszcza w ocenie cudzych aut jest ekspertem. Coraz trudniej sprzedac bmw serii 7 przez takich baranow. Sam nie wiem co bedzie jak bede probowal sprzedac swoje.

Jak Ci przeszkadza ¿e pisze prawdê to Twój problem, zawsze mo¿esz wy³±czyæ czytanie moich postów :)
    Poni¿ej masz jak widaæ zadowolonych userów zatem twoje komentarze s± z d... wziête

Skoro tak boisz siê moich ocen i komentarzy przy sprzeda¿y swojego, to znaczy ¿e masz co¶ do ukrycia - proste

A forum po to zosta³o stworzone a w szczególno¶ci dzia³ ALLEGRO by pisaæ o mankamentach w autach jak tego nie ogarniasz to nawet baranem nie jeste¶ ale têpym imbecylem

Jak masz jeszcze co¶ do mnie zapraszam na PW :)

tyle w temacie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna

Konkretny klient pojedzie zobaczy a nie bêdzie czyta³ i czyta³ a¿ mu siê taki mêtlik w g³owie zrobi ¿e na koñcu kupi now± Daciê Logan. Taka prawda- z do¶wiadczenia wiem ¿e czasem czytanie forum robi wiêksz± 'sieczkê' w g³owie ni¿ przed. Jest kto¶ zainteresowany , wsiada w auto i jedzie. Niejednokrotnie na forum skre¶lono autko które by³o w stanie ok tylko dlatego ¿e np. nie mia³a masa¿u , wentylacji etc. a zachwalano ulepa zrobionego z 3 innych bo ma to i siamto. Jak jestem zainteresowany jadê sam , ogl±dam i jak pasuje kupuje- proste.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar PaweliGosia
    Do³±czy³
    Feb 2013
    BMW
    S8 D2, W221 S500
    Sk±d
    Bydgoszcz
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Konkretny klient pojedzie zobaczy a nie bêdzie czyta³ i czyta³ a¿ mu siê taki mêtlik w g³owie zrobi ¿e na koñcu kupi now± Daciê Logan. Taka prawda- z do¶wiadczenia wiem ¿e czasem czytanie forum robi wiêksz± 'sieczkê' w g³owie ni¿ przed. Jest kto¶ zainteresowany , wsiada w auto i jedzie. Niejednokrotnie na forum skre¶lono autko które by³o w stanie ok tylko dlatego ¿e np. nie mia³a masa¿u , wentylacji etc. a zachwalano ulepa zrobionego z 3 innych bo ma to i siamto. Jak jestem zainteresowany jadê sam , ogl±dam i jak pasuje kupuje- proste.
    dok³adnie, biadolenie na temat opisu, który jest zawsze upiêkszony b±d¼ bardzo okrojony. Tylko jechaæ zobaczyæ czy gra muzyka no ew. mo¿e siê trafi kto¶ kto j± przed nami ogl±da³ to wtedy warto takiego cz³owieka uwagi poczytaæ

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    No muszê trochê obroniæ Adasia.....nie zawsze siê z nim zgadzam (szczególnie je¿eli chodzi o diesle ha ha) ale jego opisy s± w miarê dobre i obiektywne. Oczywi¶cie czasami przesadza z minusami (masa¿, gaz, brak grzanej kiery) ale i tak dla osób które wogóle siê nie znaj± na 7erach mog± one byæ pomocne.

Adasio za obronê stawiasz browar na zlocie ha ha ;-)

Edit: PaweliGosia i Jakub oczywi¶cie macie racjê ale........trafne uwagi na forum nie jednego z Nas uchroni³y przed kilkuset kilometrow± bezsensown± wycieczk±, po¶wiêconym czasem i pieniêdzmi na paliwo....wiêc macie racjê ale nie do koñca ;-)
    Ostatnio edytowane przez MC1 ; 07-05-2014 o 21:16
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    Sk±d
    Pomorskie
    Witam
    ponownie od¶wie¿am temat....
    Dzisiaj by³em ogl±daæ BMW E 65 w auto-komisie ARMADa w Wejherowie przy ul. Gdañskiej
    http://olx.pl/oferta/bmw-735-full-op...tml#2ef4c88152
    Samochód na ¿ywo prezentuje siê ³adnie, silnik równie¿ pracowa³ równo. Natomiast od w³a¶ciciela komisu dowiedzia³em siê, ¿e by³y malowane tylne prawe drzwi i zderzak(wyskakiwa³o ponad 600 mikronów)
    Instalacja gazowa zamontowana bodaj¿e od 2008 roku.
    Pali³a siê kontrolka silnika - pracownik komisu o¶wiadczy³, ¿e mo¿e to byæ spowodowane przez LPG w samochodzie.
    Nie mia³em mo¿liwo¶ci pod³±czenia na miejscu komputera.
    Pojazd sprowadzony do kraju w 2004 i mia³ kilku w³a¶cicieli
    Na chwilê obecn± jestem mocno zainteresowany tym modelem i tu moje pytanie.
    Czy kto¶ wcze¶niej mia³ styczno¶æ z tym pojazdem, mo¿e co¶ o nim powiedzieæ????

Postaram siê przemy¶leæ to na ch³odno, w³a¶ciciel komisu nie widzia³ ¿adnych przeciwwskazañ aby przed kupnem udaæ siê na stacjê diagnostyczn± czy te¿ do serwisu specjalizuj±cego siê w BMW(np w Luzinie)

Bêdê bardzo wdziêczny za jak±kolwiek odpowied¼.

Podobne w±tki

1. [E65/66] Pro¶ba o ocenê
    Przez yaz w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 22-10-2013, 19:15
  2. [E38] Pro¶ba o ocenê
    Przez kamil_aparat w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 16-04-2013, 09:27
  3. Pro¶ba o ocenê
    Przez S1Janek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 22-03-2013, 22:45
  4. pro¶ba o ocenê auta
    Przez misiosl w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 19-03-2011, 11:16

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •