To lepiej dopisz do umowy AC, ze masz auto uruchamiane na grot kluczyka i zero zabezpieczeń ;) bo inaczej może być kłopot :)
Żeby ci ten magik, który to zaoferował później nie dźwignął twojego auta. Może taki ma cel ;)
To lepiej dopisz do umowy AC, ze masz auto uruchamiane na grot kluczyka i zero zabezpieczeń ;) bo inaczej może być kłopot :)
Żeby ci ten magik, który to zaoferował później nie dźwignął twojego auta. Może taki ma cel ;)
nie oszukujmy sie... zlodziej jak by chcial to i tak ukradnie, nawet z immo :) zrobic emulator, wsadzic jakies "swoje" zabezpieczenie i tyle :D bo co do uzywanych ews-ow jakos nie jestem przekonany ;/
Magik pare sztuk w rejonie juz zrobil ;) nie sadze zeby chcial je "pozyczyc" ;) to w takim razie co? Ews z allegro? Bo w serwisie to okolo tysiaka u nas krzycza, tzn w Olsztynie :)
kolodziejgsm a spobuj POPRAWNIE zakodować EWS i synchronizacje DME-EWS jak kupisz to i tak bedziesz to musiał zrobić
Jak masz azjatycką wersję PaSofta to z reguły w niektórych EWSach pokazuje ponad 900 tys km :)
i dalej walczymy... jutro zmiana ews-a, new kluczyk itp :)
to nie masa, bo gdy zmostkujemy ews-a to rozrusznik normalnie sie zalacza... rece opadaja :( ews nie synchronizuje sie z dme...
Ostatnio edytowane przez kolodziejgsm ; 07-05-2014 o 23:05
Hej pisałeś że EWS w serwisie tysiak dziwne ja kilka lat temu u siebie robiłem i płaciłem chyba 270 zl orginał zakodowany pod mój samochód wystarczyło go tylko włożyć i było wszystko ok także spróbuj może do innego serwisu zadzwonić
3.3 a co najlepsze to w serwisie dostępny jest tylko 4.3 ale wszystko ma grac. Chyba trzeba zestawik z allegro zamówić :-)