Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 54

Wątek: MALA KOLIZJA..:/ I SAME PROBLEMY

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Gioco
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    I dla sprostowania po mieście tak nie szaleje... po to rzeczywiście grozi różnymi wypadkami i można kogoś zabić, jak 50 to 50..
    I wracamy do sedna sprawy. Kolega, który założył ten wątek jechał po mieście. Wybrał - i słusznie - wysepkę ze znakiem zamiast trafić w jakiegoś nielata, który mu drogę przebiegał.
    Własnie ta kwestia nie jest wyjaśniona - oczywiście ze w przypadku gdy ktoś wskakuje mi na droge to wybieram drzewa - kurde, nawet jakby kotek mi przeleciał to wole w mór walic niz w niego ehh
    Pierwszy post w którym sie produkuje i chyba rozstajemy sie w zgodzie i zrozumieniu - ehh starzeje sie chyba :medit:
    :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 iL
    I dla sprostowania po mieście tak nie szaleje... po to rzeczywiście grozi różnymi wypadkami i można kogoś zabić, jak 50 to 50..
    I wracamy do sedna sprawy. Kolega, który założył ten wątek jechał po mieście. Wybrał - i słusznie - wysepkę ze znakiem zamiast trafić w jakiegoś nielata, który mu drogę przebiegał.
    Własnie ta kwestia nie jest wyjaśniona - oczywiście ze w przypadku gdy ktoś wskakuje mi na droge to wybieram drzewa - kurde, nawet jakby kotek mi przeleciał to wole w mór walic niz w niego ehh
    Pierwszy post w którym sie produkuje i chyba rozstajemy sie w zgodzie i zrozumieniu - ehh starzeje sie chyba :medit:
    Czy my się kłóciliśmy? :hah:

Jest spoko :D

Co do zwierzątek - nie lubię kierowców, którzy specjalnie celują w nie by je zabić. Odezwała się we mnie baba i w dodatku hodowca psów

:hah:

BMW
    740xd f01
    I tym zakańczam i ide prać anglika po przekładce na polaka ehh to dopiero wynalazek - powtórka składaków sprzed 14 lat ehh szkoda slów - ja tylko myśle komu sie opłacało 15 letnie audi przerabiać !?! Jak to w skupie nie warte wiecej jak 3 tyś !

BMW
    740xd f01
    Czy my się kłóciliśmy? :hah:

Jest spoko :D

Co do zwierzątek - nie lubię kierowców, którzy specjalnie celują w nie by je zabić. Odezwała się we mnie baba i w dodatku hodowca psów

:hah:
    Niestety zwierzęta są lepsze niż ludzie... Przynajmnie nie zabijają/niszczą sie bez powodu, czy dla zabawy.. Tak apropo celowania ....

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    ... jednak ja tam jestem zdania ze nie ma co uciekać przed wypadkiem, starać sie aby tylko rozbić tak aby dobrze ubezpieczyciel wypłacił hehe :)
    Poważnie tak uważasz czy żartujesz? Moim zdaniem to kompletnie bez sensu. Po co rozbijać samochód jeśli można tego uniknąć. Bezsensem jest zarabianie na ubezpieczlni kosztem własnego auta. Rozpieprzać samochód żeby go potem naprawiać i żeby zostało pare zł w kieszeni To typowe podejście taksiarzy którzy chcą wyremontować auto na cudzy koszt.
    Szczerze - znów sie naraże - ale tak własnie uważam, jeszcze niestety nie miałem takiej możliwosci, ale wiesz na bmw można sporo zarobić - drogie częsci itp, nie koniecznie trzeba naprawiać ale mozna też sprzedać rozbite. Ja zmieniam auta max co rok więc nie ma to dla mnie większego znaczenia... Oczywiście proszę nie mylcie pojęc i nie mówcie od razu że pewnie nie dbam o auta - dowód!?- bo np lubie szybką jazde i 200 to dla mnie codziennosć, wiec nie mogę sobie pozwolić na to abym miał auto w kiepskim stanie, jednak blacha to dla mnie drugorzędność...wyglądem sie nie jeździ...To samo sie tyczy ksiązek serw itp, na papierze nie pojeździsz :) - brak kółek, silnika itp :D
    Dodam jeszcze ze łatwiej sprzedać tanie auto,,, rozbijasz, składasz byle jak i sprzedajesz tanio i idzie jak ciepła bułeczka ... Miąłem kiedyś E39 które było pomielone z każdej strony, technicznie super (pierwszy taz w życiu jechalem 255:) ), każdy mówił ze będzie problem sprzedać, po czym mój kumpel ja kupił i jeszcze na niej zarobił, wręcz sie rzucili :) - faakt teraz pisze jak rasowy handlarz, ale tak to wygląda .. Krotko mówiąz z punktu widzenia handlarza CCC (cena czyni cuda) :)
    Mojego diesla mam równego prostego, dla mnie super i co? cenie wysoko, fakt nawet bardzo, ale i tak nikt nawet nie zadzwoni, a oddawać w cenie pomielonego hmm szkoda co nie?

Pamiętaj ,że natury nie oszukasz ..... odruchy bezwarunkowe ......

Odruch bezwarunkowy – reakcja wrodzona (odruch), automatyczna, zachodzi przez pobudzenie odpowiednich receptorów zakończeń nerwowych nerwów czuciowych oraz pobudzenie organów efektorowych (głównie mięśni) poprzez nerwy ruchowe lub autonomiczne. Reakcja odruchowa przebiega bez uświadomienia, to znaczy, że nerwy wywołują odruch (pobudzają mięśnie) przed powiadomieniem mózgu..... (...info wikipedia...)

Dlatego gwarantuje ,że jak będziech nawet "chciał zarobić" to i tak podświadomie "nie będziesz chciał" ...... ;D ;D ;D

Co do 200 km/h ...to raczej nie podpisywałbym się pod tym "oficjalnie" na forum ......
    ... to tyle co do handlu ...kiedyś się już wypowiadałem .....

Pozdrawiam Anatol ....

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Dziewczyny spokój !!!! Jeden wio do garażu poszedł koło zmieniać na normalne ,a 2 wio na myjnię bo lakier brudny i umyć trzeba ...
    I nie wiem ale na mnie nie robią wrażenia wyznania jak to ktoś latał po 200km/h czy to ,że ma 26 pasów w jedną stronę nawet do wioski obok ... pytanie chyba dotyczyło czegoś innego ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Dkeuje Wam wszystkich za tak liczne odpowiedzi nawete konwersacja wywiodla z mojego ta hehe.. samochod sprawdze za 10 minut bo mam na 24 do pracy a nie odpisywalem predzej bo spalem po szychcie.. BY TO BYLO TYLKO TE KOLKO ZAZNACZAM ZE JEST TO PRZEDNIE KOLO.. dziekuje jeszcze raz i napisze zarz z samego rano kolo 7 czy to na p jest to.. trzaymajcie kciu milej nocki zycze:)
    Biały

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez bialydaro
    Dkeuje Wam wszystkich za tak liczne odpowiedzi nawete konwersacja wywiodla z mojego ta hehe.. samochod sprawdze za 10 minut bo mam na 24 do pracy a nie odpisywalem predzej bo spalem po szychcie.. BY TO BYLO TYLKO TE KOLKO ZAZNACZAM ZE JEST TO PRZEDNIE KOLO.. dziekuje jeszcze raz i napisze zarz z samego rano kolo 7 czy to na p jest to.. trzaymajcie kciu milej nocki zycze:)
    Ale byłeś załamany a teraz nawet się smiejesz, czyli posty pomogły :D :D :D

Co do odruchów, hmm racja, wczoraj gostek nagle zajechał mi drogę i ja od razu po hamulcach.. a ten dupe..k nawet mnie nie przeprosił, szlak mnie potem trafiał że go nie walnąłem. Przodem dostał by w boku, w bmw najwyżej by się zderzak porysował :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Dziewczyny spokój !!!! Jeden wio do garażu poszedł koło zmieniać na normalne ,a 2 wio na myjnię bo lakier brudny i umyć trzeba ...
    I nie wiem ale na mnie nie robią wrażenia wyznania jak to ktoś latał po 200km/h czy to ,że ma 26 pasów w jedną stronę nawet do wioski obok ... pytanie chyba dotyczyło czegoś innego ...
    swieta racja Neuf!
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez szwed147
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    swieta racja Neuf!
    Na forum bmw to chyba żadne kozactwo mówić o tym ze jedzie się 200 - bo chyba każda 7er jedzie min 220 !? Co do podpisywania sie ehh przeciez ja mówie o niemieckich autostradach ...

.;... Śląsk Niemiecki :D

Uprawnienia umieszczania postów