-
użytkownik
"Kurcze dobrze widze że masz klime na pokrętła? To czynnik dość mocno dyskwalifikujący ale może napisz co tam jeszcze w niej drzemie? Tą kose Grabola też widziałem na allegro ale jest zupełnie nie w moim stylu i nie spełnia postawionych w pierwszym poście wymagań Ja w Polsce będę dopiero za miesiąc więc autka bym mógł oglądać dopiero w styczniu a nie wiem czy przypadkiem na początku stycznia znowu gdzieś nie polece na 3 miesiące więc wtedy w ogóle operacja pod tytułem "zmiana auta" przesunie się na kwiecień A już bym kurde pośmigał E38 "
TAK MAM POKRETLA ale czy to dobrze czy zle hmmm mnie nie przeszkadza wogole w koncu klimy to ja malo uzywam bo sam nawiew cieply czy zimny wystarcza ale co kto woli nie bede tu zachwalal nie wiem jak swego auta bo po co ci co widzieli potwierdzili jego stan a ty jak chcesz mozesz poogladac kiedys na zywo z ciekawych opcji co ma hmm??
jak dla mnie to przede wszystkim:
- manualna skrzynia
- podgrzewane fotele
- czarna skora bardzo dobry stan
- przyciemnione szybki
-felgi od x5 oryginalne 18 cali
- latarka
- xenon
- silnik 2,8 polaczenie malego spalania z wystarczajaca moca 9 i tu sie posypia gromy wlascicieli 750 ;D ) ale niech gadaja...
- bardzo dobre pixelki czyli jeszcze nie wypalone
a poza tym to czarny kolorek a tak szczerze powiedziawszy to prawdziwe bmw to tylko czarne ma byc i koniec :x
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Uprawnienia umieszczania postów