Cytat Zamieszczone przez ADASIO
NO NO NO masz podobne wymagania jak ja moje autko by ci sie chyba spodobalo zobacz galerie jak cos to pisz na priv
Kurcze dobrze widze że masz klime na pokrętła? To czynnik dość mocno dyskwalifikujący ale może napisz co tam jeszcze w niej drzemie? Tą kose Grabola też widziałem na allegro ale jest zupełnie nie w moim stylu i nie spełnia postawionych w pierwszym poście wymagań :) Ja w Polsce będę dopiero za miesiąc więc autka bym mógł oglądać dopiero w styczniu a nie wiem czy przypadkiem na początku stycznia znowu gdzieś nie polece na 3 miesiące więc wtedy w ogóle operacja pod tytułem "zmiana auta" przesunie się na kwiecień :/ A już bym kurde pośmigał E38 :(

A jak z wyposażeniem E38? Na co warto zwracać uwagę? Tzn co warto by było mieć a co tylko przysparza kłopotów (bo się np. często psuje)? W tej co jeździłem podobała mi się elektryczna roleta ale to chyba w miarę standardowe wyposażenie? Jak jest z webasto? Ciężko trafić? I czy to tylko w wersjach z monitorkiem?

P.S. Nie szukam auta które będzie moim hobby :) Szukam auta które będzie wygodnie robić minimum 30tyś km rocznie w trasie :)