Kurcze dobrze widze że masz klime na pokrętła? To czynnik dość mocno dyskwalifikujący ale może napisz co tam jeszcze w niej drzemie? Tą kose Grabola też widziałem na allegro ale jest zupełnie nie w moim stylu i nie spełnia postawionych w pierwszym poście wymagań :) Ja w Polsce będę dopiero za miesiąc więc autka bym mógł oglądać dopiero w styczniu a nie wiem czy przypadkiem na początku stycznia znowu gdzieś nie polece na 3 miesiące więc wtedy w ogóle operacja pod tytułem "zmiana auta" przesunie się na kwiecień :/ A już bym kurde pośmigał E38 :(Zamieszczone przez ADASIO
A jak z wyposażeniem E38? Na co warto zwracać uwagę? Tzn co warto by było mieć a co tylko przysparza kłopotów (bo się np. często psuje)? W tej co jeździłem podobała mi się elektryczna roleta ale to chyba w miarę standardowe wyposażenie? Jak jest z webasto? Ciężko trafić? I czy to tylko w wersjach z monitorkiem?
P.S. Nie szukam auta które będzie moim hobby :) Szukam auta które będzie wygodnie robić minimum 30tyś km rocznie w trasie :)

Odpowiedz z cytatem