-
Początkujący Użytkownik
Witam.
Ja ostatnio miałem ten sam problem, tzn szukałem dobrej i taniej BMK-i na allegro też. Kupiłem 3 tygodnie temu ale po prawie 2 miesięcznym śledzeniu aukcji. Wymagamia miałem te same co ty , ale gotów byłem odpuścić pewne gadżety w zamian za dobry stan techniczny. No i odpuściłem szyberdach. Reszta jak u Ciebie razem z nowzą klimą i Steptronicem. Bardzo bogate wyposażenie i przebieg 176000 udokumentowany. W Warszawie pojechałem na przegląd i okazało się , że klient nie kłamał. Przeszła przegląd na 5-kę a silnik był suchy jak pieprz-zero wycieków. Ale do czego zmierzam: w wersjach poniżej 740 ciężko było wyszukać jakąś pełną opcję, więc zdecydowałem się na M62 4,4. Nie żałuję teraz i zawsze , jak to się mówi można się odstresować instalacją gazową. Cena była 19 900 za super auto , więc gaz praktycznie wyjdzie mi gratis. Jeszcze jedno , na Allegro wszystkie 7-ki są super , full wypas itd. a ja nie chciałem BMKi od handlarza , więc jak znalazłem odpowiedni model , to wciskałem "pokaż inne aukcje sprzedającego" i jeśli tam nie było innych fur , wtedy dzwoniłem do gościa. Swoją kupiłem aż w Gorzowie wlkp czyli 600 km od wawy. Czasem trzeba się namęczyć , żeby kupić dobrze. Pozdrawiam i życzę skutecznego zakupu...
Obejrzyj pod http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=500864463 lub podaj numer tej aukcji w wyszukiwaniu w zakończonych...
Uprawnienia umieszczania postów