jestem mozna powiedziec na wypadzie w Krk swoim 7erem do poniedzialku i chetnie sie ustawie z Wami w tym czasie :)
jestem mozna powiedziec na wypadzie w Krk swoim 7erem do poniedzialku i chetnie sie ustawie z Wami w tym czasie :)
ja tez mogę do Krk podjechać jak coś się wyklaruje z większa ekipą
trzymam kciuki
Kraków umarł. A ja ostatnio niezbyt często bywam na forum. Ale jakby się coś miało dziać to pisać na PW, bo chyba mi powiadomienia na maila spływają to może w końcu się coś uda podziałać :)
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Ja do Kraka bym z chęcią zajechał.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Heh...no ja tam straciłem nadzieję, bo 2 lata na forum jestem i ani raz jeszcze w Krakowie nic nie wypaliło...
jestem na forum dopiero od 3 miesiecy...
ale mnie przerażacie że krakusy są tacy skryci :(
ECH... koledzy i koleżanki, świeżaki ;) i weterani c pamiętają te "głośne" spotkania w KRK (pamiętasz JAY ??) jesień nadeszła pełną parą a tu nic ;(
No to zróbmy to jak za "dawnych" latek...
SOBOTA 18.10.2014 parkink C.H. ZAKOPIANKA godz 17:00 kto chętny ten będzie,kto zainteresowany na PW pisać i podam do siebie kom do kontaktu żeby się zgadać..
.może uda się też zwerbowac byłych szcześliwych posiadaczy 7er ;)
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Postaram się podbić. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowany za "zieloną maskę" :)
ja będę na 100 %
No Miruś to mi się podoba :) wszystko konkretnie, My bedziemy niestety jak wiesz nie 7er. Pasuję poinformować "starą" ekipe.