HA HA HA dobre
Czuję się zobowiązany wyjaśnić co i jak :)
po 1 ja wiem co mam, jakie auto, w jakim stanie, co i jak w nim jest
po 2 nie mam ciśnienia na sprzedaż, więc mi nie zależy na szybkiej sprzedaży
po 3 nie mam najmniejszego zamiaru ani chęci licytować się z ofertami z allegro/tablicy/itd itp na opcje najtańszej oferty itd
Dlaczego?
Bo moje 7er nie jest w takim stanie żebym je chciał sprzedać za +/- 30t zł
po 4 ten temat pokazuje dobitnie i dosadnie że można jeżdzić wzdłóż i wszesz w poszukiwaniu auta i na godne zaufania nie trafić,
ale od forumowicza "nie kupie" bo ma za drogo,ale nikt nie liczy czasu poświęconego na oglądanie "igiełek" po PL,pieniędzy na dojazdy do nich,koszt jedzenia picia itd w trasie
Po podliczeniu okaże się pewnie że te kilka PLN więcej u mnie nie jest aż takie wielkie niż jazda po PL i szukanie "igiełek" ale kto bogatemu tego zabroni? NIKT - śmiało kupujcie te najtańsze - Wasza wola :)
Kto chce niech jeżdzi i tyle - wolna wola
Ja się nie będe zniżał i walczył ceną - kto chce sprawdzone auto jak zauważył @jokerow750 to zapraszam na PW,
kto nie chce niech kupuje najtańsze i tyle - mnie takie kwoty jak 30 tys póki co nie interesują.
po 5 kolega @jarecki (autor tego tematu) z którym przez PW rozmawiałem, dostał ode mnie oferte na mojego longa - uważam że mega atrakcyjną i co?
A no szuka dalej :) jak widzimy :P
Bo marudzi że; ze stanów, że long, że czarna, że coś tam itd
OK jego wola :) i wybór
po 6 - realna cena? a jaka to jest? przecież auto autu nie równe i można kupić np e32 za 3 tys zł, a jednak sa i modele za 16 tys zł- dlaczego?
A no dla tego że ich stan i wyposażenie oraz utrzymanie gwarantuje (a przynajmniej powinno) że te naście tysięcy ktos za takie auto chce i ktoś kupując tyle płaci
Wg mnie lepiej kupić auto zadbane i utrzymane i dołożyć mniej niż kupic najtańsze i dokładać mega dużo - ale to moja teoria i sposób na zakup auta
Nawet na tym forum sa tacy co kupują najtaniej a potem dokładaja,remontuja i narzekają - ale ich wola, wolno im :)
Dlatego też moja cena jest wysoka, bo i auto jest jej warte i owszem Tequila ma racje można miec takie auto 15 tys zł mniej - tyle że będa takie same jeśli idzie o model i na tym sie podobieństwa kończą - bo stan,wygląd wyposażenie oraz utrzymanie auta niestety już nie jest takie same, a kto myśli inaczej zapraszam do allegro po oferty za 20 kilka tys zł za e65 :)
Tak że myśle, że są na allegro czy innych portalach, auta warte uwagi ,
ale niestety za takie trzeba zapłacić, nie najniższą cene - bo nikt dobrego auta za pół darmo nie sprzeda - ja na pewno nie w każdym razie :)
Zatem szukajcie a znajdziecie :)