Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 55

Wątek: Czy na allegro nie ma żadnej porządnej e65?

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    widzę ze w Polsce coraz trudniej znaleźć dobre e65, wiadomo ze każdy chce kupić jak najbardziej zadbany egzemplarz , przedział cenowy jest spory 27-40 tys za roczniki 2001-2004,i powiem wam coraz częściej nie ma reguły za ile kupimy za 30 tys czy 40 tyś bo obydwa auta mogą być w takim samym stanie technicznym czyt "zajechane", gdybym nie miał e65 to pojechałbym szukać do Niemiec

Początkujący Użytkownik Awatar Pitu888
    BMW
    e66 750iL

http://onlinecars.otomoto.pl/bmw-750...C30894556.html proszę bardzo sprzedam swoją e66 jak ktoś chce dopłacony egzemplarz
    ma kilka pierdółek do porobienia bo to nie nowe auto i są to wady kosmetyczne (ryski zazdrośnika na aucie zapewne na ubezpieczalnie ktoś to zrobił) przyjechał ze stanów ale w jednym kawałku malowana maska jeden błotnik i przedni zderzak lampy fabryczne, wnętrze nie zniszczone i wszystko sprawne, szyba czołowa zmieniona ale nie od dzwonka tylko od kamieni, od gazu zapala się "kurczaczek" co jakiś czas (błedy to mieszanka paliwowa,poziom napełnienia zbiornika paliwa) uszkodzona wtyczka maty fotela pasażera błąd usunąć się da powraca gdy jakiś grubasek zacznie się kręcić po fotelu gdy wsiądzie na uruchomionym aucie gdy siada się na zgaszonym na miejsce pasażera i dopiero wtedy uruchamiamy jest wszystko sii zbieram się żeby dać to do elektronika ale ten wiecznie nie ma czasu, piszę tu o tym bo nie mam nic do ukrycia.
    750iL bez kagańca i jest radość z jazdy...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    http://allegro.pl/bmw-e65-745i-haman...257498497.html miło zobaczyć swoją ex ;)) chętnie bym odkupił ale taniej ja sprzedałem 3 lata temu.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i

Cytat Zamieszczone przez Pitu888 Zobacz posta
    http://onlinecars.otomoto.pl/bmw-750...C30894556.html proszę bardzo sprzedam swoją e66 jak ktoś chce dopłacony egzemplarz
    ma kilka pierdółek do porobienia bo to nie nowe auto i są to wady kosmetyczne (ryski zazdrośnika na aucie zapewne na ubezpieczalnie ktoś to zrobił) przyjechał ze stanów ale w jednym kawałku malowana maska jeden błotnik i przedni zderzak lampy fabryczne, wnętrze nie zniszczone i wszystko sprawne, szyba czołowa zmieniona ale nie od dzwonka tylko od kamieni, od gazu zapala się "kurczaczek" co jakiś czas (błedy to mieszanka paliwowa,poziom napełnienia zbiornika paliwa) uszkodzona wtyczka maty fotela pasażera błąd usunąć się da powraca gdy jakiś grubasek zacznie się kręcić po fotelu gdy wsiądzie na uruchomionym aucie gdy siada się na zgaszonym na miejsce pasażera i dopiero wtedy uruchamiamy jest wszystko sii zbieram się żeby dać to do elektronika ale ten wiecznie nie ma czasu, piszę tu o tym bo nie mam nic do ukrycia.
    Wg danych z USA to auto jest po powodzi... a wczesniej po jedym incydencie wiec chyba nie do konca wszystko napisales.
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez Jarecki Zobacz posta
    http://allegro.pl/bmw-e65-745i-haman...257498497.html miło zobaczyć swoją ex ;)) chętnie bym odkupił ale taniej ja sprzedałem 3 lata temu.
    jak kojarzę to chyba słynny Enterprise :)

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Wg danych z USA to auto jest po powodzi... a wczesniej po jedym incydencie wiec chyba nie do konca wszystko napisales.
    Rafał teraz przez Ciebie nie uśnie ( jeśli o tym nie wiedział ) :)

P.S sorki zapomniałem edytować post :)
    Ostatnio edytowane przez dealer25 ; 22-05-2014 o 11:44

Początkujący Użytkownik Awatar Pitu888
    BMW
    e66 750iL
    więc tak nie wiedziałem że było po powodzi a jeżeli spojrzysz na zdjęcia to widać małą wgniotkę na masce po za tym w swoim poście napisałem że miał malowane 3 elementy być może właśnie o tym mowa, jeżeli chodzi o problemy powodziowe to nie widzę żadnych ale wiem że tam ludzie też kombinują więc powódź dla niektórych wygląda tak że auto stało w wodzie do progów:) czy na zdjęciach ze stanów widziałeś jakieś objawy powodzi we wnętrzu auta albo chociaż na zewnątrz bo ja korozji ani nic w tym rodzaju nie zauważyłem na aucie? mogę pokazać Ci auto po powodzi jak wygląda przyjedź na plac mojego brata w Pruszczu gdańskim tam stoi bmw z 2013 roku które pływało wtedy porozmawiamy o powodzi i o tym jak takie auto po niej wygląda;) a i nie mam powodu edytować postów mówię to co wiem o aucie
    Ostatnio edytowane przez Pitu888 ; 22-05-2014 o 10:57
    750iL bez kagańca i jest radość z jazdy...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    hehe podobno tak ją nazwał nowy właściciel. Jak sprzedawałem była w serii na 19 " słoneczkach.
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    jak kojarzę to chyba słynny Enterprise :)

Rafał teraz przez Ciebie nie uśnie ( jeśli o tym nie wiedział ) :)

P.S sorki zapomniałem edytować post :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar jokerow750
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Mały OT, ale dlaczego nikt nie dogada się z ADASIEM? Swojego czasu miał wystawioną na tablicy, raz widziałem na żywo i chyba najpewniejsze e66 od użytkownika a nie handlarzyny...

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Bo zapewne ADASIO nie zejdzie do realnej ceny 38-40tys.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez jokerow750 Zobacz posta
    Mały OT, ale dlaczego nikt nie dogada się z ADASIEM? Swojego czasu miał wystawioną na tablicy
    Dlatego, że Adam wywindował sobie cenę, a większość będzie marudzić, że taki sam można mieć za 15k mniej, i się nie dogadają,
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion