A masz może zdjęcie która wtyczka i w jakim miejscu jest wyrwana ??Zamieszczone przez rom86
A masz może zdjęcie która wtyczka i w jakim miejscu jest wyrwana ??Zamieszczone przez rom86
Oryginalnie w e32 wiazka jest na "grodzi" oddzielajacej bagaznik w plastikowym peszlu, na wysokosci zejscia siedziska z oparciem kanapy. Wiazki do grzania kanapy maja swoje oznaczenia, wszystko po to zeby uproscic demontaz siedziska kanapy.
(prosze wybaczyc brak znakow PL)
Czarne e32 w benzynie!
Nieiwem o które listwy chodzi? na zdezraku? mam u góry chrom, i na nim spryskiwacze ale nieqiem czy to dziala,b niewiem jak sie włącza, z tego co ja wiem to co 5 raz spryskiwania szyb.Zamieszczone przez siudema
o tą listwei chodzi?na górze zdreszaka?
Lada Niva do zabaw w terenie...
Chodziło o wewnętrzne listwy ozdobne w drewnie.
Co do skóry to na konkretnym przykładzie:
Skóra z 750i 1993-09-21 czyli jak najbardziej po lifcie, w odniesieniu do znanych mi z aut wczesniej rozbieranych na częsci i aut którymi jeżdżą moi znajomi (roczniki do '91) jest dużo miększa, delikatna (łatwiej się odgniata), ale jednocześnie jest bardziej sprężysta i elastyczna.
W moim rozumieniu sprawy skóra ta jest po prostu inna gatunkowo od tej która wsadzano do e32 przed liftem, jest bardzo podobna do skóry ktorą ma e38.
Co do gatunku i nazewnictwa się nie wypowiadam, według VINu jest zakodowana jako SCHWARZ LEDER (0226).
Tyle z mojej strony ;)
Czarne e32 w benzynie!
Warto jeszcze dodać, że skóra sprzed liftu nie ma czegoś takiego jak trzymanie boczne - siedzi się jak drewnianej ławce . Nowsze fotele pod tym względem są dużo lepsze.
Skóra jest poddawana innemu procesowi garbowania, dlatego uzyskuje taką miękkość, nie tracąc na trwałości ( a nawet zyskuje, bo nie pęka z wiekiem)
Zamieszczone przez xsilver
przed liftem były montowane fotele Dakota style(skóra chyba świńska)twardsza i grubsza i niestety z tędencjami do pęknięć po lifcie weszły nappa style (skóra cielęca),i jeszcze jedne, nie pamiętam nazwy,ale jak dojade do domu to sprawdzę na kompie(o ile ważne :) )
aaaa :)
no to ja chodzilo o listwy, to one nie maja zlotego paska, tylko taki jasniejszy drewniany.
Dzisiaj stoi u mechanika i niestety, ale trzeba pospawac tlumik cały od a do z...
Na nowy trzeba troche sie wykosztowac ...
Lada Niva do zabaw w terenie...
Zamieszczone przez Zielonyz84
to fakt byle podruba sam końcowy tłumik 230 PLN ,wyszukałem wystrugany z kwasówki za 630PLN ,tylko denerwują mnie błyszczące końcówki