Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: [ elektryka] E32 i grzanie foteli

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    A ja sie podłącze, ja mam z przodu grzane, z lędzwiami i elektr. i z tyłu mam elektrycznie jezdzone z zagłowkami i grzane, właczniki od grzania z tyłu mamm koło naiwewów i mi nie działa też.czlowiek od ktorego kupilem powiedzial ze niema tam mat grzewczych, fotelenie były u tapicera(100%) czy to mozliwe, ze w fotelach takich niema mat grzewczych ???
    A druga sprawa to taka, ze czlowiek sprzedajacy mi auto powiedział ze auto ma skory typu nappa, jest taka wogole skora?i czy jest w e32 na wyposazeniu????
    dziekuje za odp.

Vip Vip Awatar Marecki7er
    BMW
    e32 740iA M62B44
    Cytat Zamieszczone przez Zielonyz84
    A druga sprawa to taka, ze czlowiek sprzedajacy mi auto powiedział ze auto ma skory typu nappa, jest taka wogole skora?i czy jest w e32 na wyposazeniu????
    dziekuje za odp.
    Pokaż zdjęcia tej "nappy" jeżeli to nie jest normalna skóra :)

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    A ja sie podłącze, ja mam z przodu grzane, z lędzwiami i elektr. i z tyłu mam elektrycznie jezdzone z zagłowkami i grzane, właczniki od grzania z tyłu mamm koło naiwewów i mi nie działa też.czlowiek od ktorego kupilem powiedzial ze niema tam mat grzewczych, fotelenie były u tapicera(100%) czy to mozliwe, ze w fotelach takich niema mat grzewczych ???
    dziekuje za odp.
    wrzuć foty to się dowiesz co masz ,oczywiście jest parę rodzajów skóry miin. nappa ,dakota itd. nappa jest chyba najbardziej miękką,a i jest różnica w szyciu
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Zaawansowany Użytkownik Awatar G-R-Z-E-Ś
    BMW
    E38 740IA
    Koledzy a w mojej sprawie nikt nie mam nic do powiedzenia :(

Na pewno da się jakoś fotele podpiąć tylko potrzebuje wiedzieć który z którym kablem podpiąć
    Było E30 325 , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540 :)

Jest E38 740IA

Zaawansowany Użytkownik
    Zdjęcia sórek.wg. mnie one są jakby bardziej miekkie i mniej podatne na pękanie i rysy.

No to włansnie takie mam skórki u mnie.

---Zatrzymała mnie policja i mi zabrali dowód za to ze mam xenony a szkła mam z oznaczeniem HC.
    serwis sobie spiewa 351zł za jedne szkło przystosowane do xenonu z oznaczeniem HL albo HR niepamietam dokladnie.moze macie z jakiegos rozbitka taki szkła do xenonów to bym kupił po dobrej cenie :) niechcem wkładac normalnych żarówek, bo duzo lepiej wyglada na xenach i lepiej widac co jest z przodu.pozdraiwam :)

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    To jest skóra nappa - czyli właśnie miękka - występowała w poliftowych e32 .

Co do xenonów - tak właśnie jest - jak masz na szkle HC, to nie ma tematu - mogą dowód zabrać - dlatego jedynym rozwiązaniem jest zmiana szkła na takie z napisem DC - tylko dlaczego wszystkie zamienniki są HC - nikt normalny nie da 300zł za jedno szkło w aso :razz: Albo zmienić całe lampy - na takie przystosowane pod xenon , albo oryginalne z xenonu z e32 .

Może ktoś wie gdzie kupić zamiennik szkła z napisem DC ?

Zaawansowany Użytkownik
    Nawet objezdzilem wiekszosc miejsc gdzie maja wiele czesci do bmw i nie znalazlem...
    chyba nie bedzie to takie latwe....
    Lada Niva do zabaw w terenie...

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Nawet objezdzilem wiekszosc miejsc gdzie maja wiele czesci do bmw i nie znalazlem...
    chyba nie bedzie to takie latwe....

Ja też dzwoniłem w różne miejsca i czegoś takiego nie mają .

Natomiast to szkło z ASO - to jest przednia obudowa reflektora - w etk się to nazywa szkło - bo samo szkło nie występuje.

A jakie masz te xenony - ile mają Kelvinów - 6000 ?

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Zdjęcia sórek.wg. mnie one są jakby bardziej miekkie i mniej podatne na pękanie i rysy.
    Obrazek
    Obrazek
    Obrazek
    Obrazek
    Obrazek
    Obrazek

No to włansnie takie mam skórki u mnie.
    no to widze że masz nappa ,chociaż na fotkach troszkę błyszczą,ale to wina lampy,zwróciłem uwagę na listwy ,masz ze złotym paskiem?
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750i
    A ja się podepnę mam tylną kanapę podgrzewaną ale wyrwaną wtyczkę od siedziska nie wiem gdzie ją wpiąć może ktoś ma zdjęcie gdzie ma być wpięta?

Uprawnienia umieszczania postów