Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 20

W±tek: Mo¿e znacie to auto lub ogl±dali¶cie

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta

A co do moich wypowiedzi nt innych e65 to po to jest dzia³ allegro i oceny aut ¿eby siê wypowiadaæ i na prawdê nie zamierzam z tego rezygnowaæ bo nie podoba siê to Tobie czy komukolwiek, bo powoli dochodzimy do tego ¿e strach siê tu odezwaæ a ja takiemu trendowi mówiê stanowcze NIE!!!
    I bêdê pisa³ dok³adnie to na co mam ochotê i co my¶lê,czy siê to komu¶ podoba czy nie.
    Dlatego wyrazi³em swoj± opinie- dla Ciebie golas- dla mnie nie (poparte przyk³adami) a to Ty piszesz o jaki¶ ''cfaniakach'' wiêc ADASIO naprawdê zaczynam odczuwaæ to co napisa³e¶- ''strach tu co¶ napisaæ''. Golas : brak xenonu, czujników, skóry, hydrauliki, komfortów, zmieniarki, zwyk³a navi, brak tv, wybierania g³osowego , rolet, itd itd takie wersje istniej± i to s± golasy... Ka¿dy ma swoje zdanie ;) Ja ju¿ szanuje Twoje a Ty uszanuj moje ;)
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 19-04-2014 o 15:05

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Dlatego wyrazi³em swoj± opinie- dla Ciebie golas- dla mnie nie (poparte przyk³adami) a to Ty piszesz o jaki¶ ''cfaniakach'' wiêc ADASIO naprawdê zaczynam odczuwaæ to co napisa³e¶- ''strach tu co¶ napisaæ''
    To, ¿e mamy inne zdania na dany temat, to dobrze bo przynajmniej nie jest nudno

na zlocie wypijemy bezalkoholowe i pogadamy o golasach :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    ....ja bym wola³ o go-laskach ;). Co do zlotu -nawet siê na liste nie wpisa³em. Co roku mia³em zamiar jechaæ i nie da³em rady w tym ju¿ odpuszczam.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    Sk±d
    SILESIA City
    No to szkoda ¿e Cie nie bêdzie

Dla tego chcia³em rozró¿niæ kwestiê niezbêdnego minimum, a tego, co sprawi nam na prawdê przyjemno¶æ. Sam wiesz ¿e jak kupowa³em 750iL, to moim podstawowym kryterium by³y masa¿e, stoliki, elektryka kanapy i multi pod³okietnik z ty³u. Po co? przecie¿ wiêkszo¶ci z tych rzeczy prawie ¿e nie u¿ywa³em. A no po to, ¿ebym spa³ spokojnie i ¿eby cieszy³y moje oko i duszê. A czasem ty³ek :P
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E65 745i
    Sk±d
    sieradz
    Wypasów na allegro nie ma nawet na receptê od lekarza. Jako, ¿e mia³em ju¿ kiedy¶ e65 najbardziej ceni³em w aucie kilka rzeczy. Fotele podgrzewane i wentylowane super. L7. Podgrzewan± kierownice w zimie super sprawa. Webasto. i softclose. Osobi¶cie te¿ teraz szukam nowej 7 i takie wyposa¿enie chcia³bym w niej znale¼æ.

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    To, ¿e mamy inne zdania na dany temat, to dobrze bo przynajmniej nie jest nudno

na zlocie wypijemy bezalkoholowe i pogadamy o golasach :)
    Jasne, kazdy ma i moze miec swoje zdanie ale tu Jakub ma ewdentnie racje! Adasio piszac "golas" o aucie powiedzmy jako-tako-srednio wyposazonym wprowadzasz innych uzytkownikow forum w blad a przeciez nie o to tu chodzi.
    Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    Sk±d
    SILESIA City
    Ale siê przyczepili¶cie matko i córko

Dla mnie auto klasy 7er, bez wentylacji i masa¿u siedzeñ, to GOLAS i ( tak jak auto tej klasy bez skóry, czy bez nie wiem, dla kogo¶ mo¿e bez lodówki )

i czy WAM siê to podoba czy nie, to takie jest moje zdanie w tej kwestii.

I mo¿ecie siê zgadzaæ i nie zgadzaæ a wg mnie w³a¶nie trzeba to mówiæ, a nie owijaæ w bawe³nê ¿e auto jest OK. Bo wizualnie mo¿e i jest ok ale wyposa¿eniowo niestety wiele mu brak.

A jak nowy nabywca kupi takie auto i rozkoduje sobie VIN,wklei zdjêcia i poczyta forum, to za chwile oka¿e siê ¿e powie tak:

"Cholera jasna,jak by mi powiedzieli od razu czego to auto nie ma i co mo¿e mieæ, to bym nie kupi³ tego egzemplarza i szuka³ innego lepiej wyposa¿onego"

Dlatego to napisa³em bo wg mnie warto wiedzieæ co i jak a nie klepaæ jak leci ¿e ³adne, ¿e ok i ze wystarczaj±ce - przecie¿ ka¿dy chce mieæ jak najlepiej wyposa¿one 7er - TAK CZY NIE?

No oczywi¶cie ¿e TAK!!!

W temacie o L7 - po³owa ludzi narzeka ¿e s³aby wypas, mimo ze auta maja o niebo wiêksze wyposa¿enie ni¿ ten tutaj "rarytas" i jako¶ nikomu to nie przeszkadza

A tu nagle moja wypowied¼ wywo³uje tematu na 4 strony, a prawda i tak jest taka ¿e auto jest s³abo wyposa¿one.

Jak my¶licie inaczej to ok wasza sprawa ja my¶lê w³a¶nie tak i tyle

Kupuj±cemu, polecam rozkodowaæ sobie VIN a potem popatrzeæ na inne auta z tego rocznika i oceniæ ile brakuje, a przekona siê czy jest "wystarczaj±cy wypas"

czy GOLAS jak ja napisa³em

pozdro

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    ADASIO ale siê rozpisujesz....my siê zamknêli¶my w 2-3 zdaniach .... wiêc co¶ na rzeczy jest ;). Szanujemy zdanie ka¿dego ;) Zamykam mentalnie ten cudowny w±tek o ''goli¼nie'' ;) Nie ma sensu Panowie tego ci±gn±æ ;)
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 22-04-2014 o 22:35

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    Cziko po przeczytaniu ca³ej polemiki powiem Ci tak na ch³odno ¿e 7er rzeczywi¶cie ma s³abe wyposa¿enie i jak kupisz to wspomnisz moje s³owa ¿e po pocz±tkowej ekscytacji z zakupu super samochodu jakim jest E 65 zaczniesz dostrzegaæ ¿e wiele jej brakuje do tego ¿eby siê ni± w pe³ni cieszyæ.......byæ mo¿e zrekompensuje Ci te braki ¶wietny stan techniczny auta ale wspomnisz moje s³owa....je¿eli zadowala Ciebie to wyposa¿enie to warto obejrzeæ ten egzemplarz ale ja bym to przemy¶la³......
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.

Podobne w±tki

1. mo¿e juz znacie, ale ku przestrodze dziewczêta i ch³opcy
    Przez hugoslawek w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 09-01-2014, 16:40
  2. mo¿e znacie przyczyny
    Przez BombakoS w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 27-05-2013, 13:57
  3. [E38] Znacie mo¿e?
    Przez AD85 w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23-03-2011, 13:20

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •