Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Może znacie to auto lub oglądaliście

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta

A co do moich wypowiedzi nt innych e65 to po to jest dział allegro i oceny aut żeby się wypowiadać i na prawdę nie zamierzam z tego rezygnować bo nie podoba się to Tobie czy komukolwiek, bo powoli dochodzimy do tego że strach się tu odezwać a ja takiemu trendowi mówię stanowcze NIE!!!
    I będę pisał dokładnie to na co mam ochotę i co myślę,czy się to komuś podoba czy nie.
    Dlatego wyraziłem swoją opinie- dla Ciebie golas- dla mnie nie (poparte przykładami) a to Ty piszesz o jakiś ''cfaniakach'' więc ADASIO naprawdę zaczynam odczuwać to co napisałeś- ''strach tu coś napisać''. Golas : brak xenonu, czujników, skóry, hydrauliki, komfortów, zmieniarki, zwykła navi, brak tv, wybierania głosowego , rolet, itd itd takie wersje istnieją i to są golasy... Każdy ma swoje zdanie ;) Ja już szanuje Twoje a Ty uszanuj moje ;)
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 19-04-2014 o 14:05

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Dlatego wyraziłem swoją opinie- dla Ciebie golas- dla mnie nie (poparte przykładami) a to Ty piszesz o jakiś ''cfaniakach'' więc ADASIO naprawdę zaczynam odczuwać to co napisałeś- ''strach tu coś napisać''
    To, że mamy inne zdania na dany temat, to dobrze bo przynajmniej nie jest nudno

na zlocie wypijemy bezalkoholowe i pogadamy o golasach :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    ....ja bym wolał o go-laskach ;). Co do zlotu -nawet się na liste nie wpisałem. Co roku miałem zamiar jechać i nie dałem rady w tym już odpuszczam.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    No to szkoda że Cie nie będzie

Dla tego chciałem rozróżnić kwestię niezbędnego minimum, a tego, co sprawi nam na prawdę przyjemność. Sam wiesz że jak kupowałem 750iL, to moim podstawowym kryterium były masaże, stoliki, elektryka kanapy i multi podłokietnik z tyłu. Po co? przecież większości z tych rzeczy prawie że nie używałem. A no po to, żebym spał spokojnie i żeby cieszyły moje oko i duszę. A czasem tyłek :P
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i
    Wypasów na allegro nie ma nawet na receptę od lekarza. Jako, że miałem już kiedyś e65 najbardziej ceniłem w aucie kilka rzeczy. Fotele podgrzewane i wentylowane super. L7. Podgrzewaną kierownice w zimie super sprawa. Webasto. i softclose. Osobiście też teraz szukam nowej 7 i takie wyposażenie chciałbym w niej znaleźć.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    To, że mamy inne zdania na dany temat, to dobrze bo przynajmniej nie jest nudno

na zlocie wypijemy bezalkoholowe i pogadamy o golasach :)
    Jasne, kazdy ma i moze miec swoje zdanie ale tu Jakub ma ewdentnie racje! Adasio piszac "golas" o aucie powiedzmy jako-tako-srednio wyposazonym wprowadzasz innych uzytkownikow forum w blad a przeciez nie o to tu chodzi.
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    Ale się przyczepiliście matko i córko

Dla mnie auto klasy 7er, bez wentylacji i masażu siedzeń, to GOLAS i ( tak jak auto tej klasy bez skóry, czy bez nie wiem, dla kogoś może bez lodówki )

i czy WAM się to podoba czy nie, to takie jest moje zdanie w tej kwestii.

I możecie się zgadzać i nie zgadzać a wg mnie właśnie trzeba to mówić, a nie owijać w bawełnę że auto jest OK. Bo wizualnie może i jest ok ale wyposażeniowo niestety wiele mu brak.

A jak nowy nabywca kupi takie auto i rozkoduje sobie VIN,wklei zdjęcia i poczyta forum, to za chwile okaże się że powie tak:

"Cholera jasna,jak by mi powiedzieli od razu czego to auto nie ma i co może mieć, to bym nie kupił tego egzemplarza i szukał innego lepiej wyposażonego"

Dlatego to napisałem bo wg mnie warto wiedzieć co i jak a nie klepać jak leci że ładne, że ok i ze wystarczające - przecież każdy chce mieć jak najlepiej wyposażone 7er - TAK CZY NIE?

No oczywiście że TAK!!!

W temacie o L7 - połowa ludzi narzeka że słaby wypas, mimo ze auta maja o niebo większe wyposażenie niż ten tutaj "rarytas" i jakoś nikomu to nie przeszkadza

A tu nagle moja wypowiedź wywołuje tematu na 4 strony, a prawda i tak jest taka że auto jest słabo wyposażone.

Jak myślicie inaczej to ok wasza sprawa ja myślę właśnie tak i tyle

Kupującemu, polecam rozkodować sobie VIN a potem popatrzeć na inne auta z tego rocznika i ocenić ile brakuje, a przekona się czy jest "wystarczający wypas"

czy GOLAS jak ja napisałem

pozdro

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    ADASIO ale się rozpisujesz....my się zamknęliśmy w 2-3 zdaniach .... więc coś na rzeczy jest ;). Szanujemy zdanie każdego ;) Zamykam mentalnie ten cudowny wątek o ''goliźnie'' ;) Nie ma sensu Panowie tego ciągnąć ;)
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 22-04-2014 o 21:35

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Cziko po przeczytaniu całej polemiki powiem Ci tak na chłodno że 7er rzeczywiście ma słabe wyposażenie i jak kupisz to wspomnisz moje słowa że po początkowej ekscytacji z zakupu super samochodu jakim jest E 65 zaczniesz dostrzegać że wiele jej brakuje do tego żeby się nią w pełni cieszyć.......być może zrekompensuje Ci te braki świetny stan techniczny auta ale wspomnisz moje słowa....jeżeli zadowala Ciebie to wyposażenie to warto obejrzeć ten egzemplarz ale ja bym to przemyślał......
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.