Witam Ja i moje BMW E38 730iA 1994r. Ja i moje BMW pochodzimy z Wroc³awia. Z mark± BMW jestem praktycznie zwi±zany od dziecka. Zawsze siê znalaz³a osoba w rodzinie co by³a dumnym posiadaczem BMW tak ¿e tych autek jak by to mo¿na powiedzieæ mia³em trochê. Gdy ju¿ nadszed³ ten czas zakupi³em swoje pierwsze BMW by³o to BMW E36 320i, ale d³ugo jej nie mia³em gdy¿ by³a dla mnie za ma³a, a ja za¶ przepadam za wiêkszymi samochodami dlatego zakupi³em moje oczko w g³owie czyli BMW serii 7
. Wiadomo jak to jest z kupowaniem aut z drugiej rêki moje BMW ma parê wad które w miarê mo¿liwo¶ci usuwam, ale z jednym problemem borykam siê odk±d kupi³em j± czyli raz odpala, a raz nie. Problem jest do¶æ znany, szuka³em pomocy u wielu magików, ale na nic siê to zda³o tak ¿e je¿eli kto¶ z forumowych kolegów by³ by mi wstanie pomóc to z góry serdecznie dziêkuje i czekam na jakie¶ propozycje
. Pozdrawiam.

. Gdy ju¿ nadszed³ ten czas zakupi³em swoje pierwsze BMW by³o to BMW E36 320i, ale d³ugo jej nie mia³em gdy¿ by³a dla mnie za ma³a, a ja za¶ przepadam za wiêkszymi samochodami dlatego zakupi³em moje oczko w g³owie czyli BMW serii 7
. Wiadomo jak to jest z kupowaniem aut z drugiej rêki moje BMW ma parê wad które w miarê mo¿liwo¶ci usuwam, ale z jednym problemem borykam siê odk±d kupi³em j± czyli raz odpala, a raz nie. Problem jest do¶æ znany, szuka³em pomocy u wielu magików, ale na nic siê to zda³o tak ¿e je¿eli kto¶ z forumowych kolegów by³ by mi wstanie pomóc to z góry serdecznie dziêkuje i czekam na jakie¶ propozycje
. Pozdrawiam.
Odpowiedz z cytatem
. Moje BMW jest jak by to powiedzieæ zwyk³e podstawowe wyposa¿enie czyli: