Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Multinet Nawigator firm problem oszusci

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Porada prawnika też kosztuje powiedziałem im niech zadzwonią za godzinę żebym skonsultował się z prawnikiem w tej sprawie tak tylko powiedziałem, bo odrazu zarzuciłem im oszustwo i że na nic się nie zgadzam. godzina minęła o 12.12 i telefonu nie było mam nadzieje że rurka im zmiękła i już nie będą mnie niepokoić. Kiedyś też do mnie dzwonił ktoś może to ci sami że nie opłaciłem jakieś faktury za usługę reklamy powiedziałem że pomyłka ponieważ nie posiadam ani nie zamawiałem takiej usługi. i po 1 telefonie sprawa się zakończyła ale to chyba była inna firma.

Albo tak samo napastują mnie że zostałem wybrany i na podstawie jakieś tam analizy otrzymałem certyfikat rzetelnej firmy i żebym go odebrał i koszt tego to 70zł pytam kogo pytali kto im rzekomo takie opinie dał itp. To jest śmieszne i zawsze dziekuje za takie certyfikaty. Nie wiem na podstawie czego jestem rzetelną firmą i na podstawie jakich opini To jest śmieszne. Dowolny certifikat sobie mogę sam wydrukować i bedzie mnei to kosztowało tyle co kartka papieru.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 18-04-2014 o 11:50