Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: E38 Grajewo

Zaawansowany Użytkownik Awatar Patrykus
    BMW
    B30,B44 obecnie B28

Post E38 Grajewo

Witam, zna ktoś to auto? http://otomoto.pl/bmw-745-indiwidual...C32864539.html
    Oprócz tego że było całe malowane i ma słabe amory nic więcej nie wiem a trochę daleko mam żeby jechać i obejrzeć.

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Hmm, z ciekawości zerknąłbym na żywca :)
    Malowane na ten sam kolor czy inny?

BMW
    B30,B44 obecnie B28
    Chyba inny. Chciałem ją wziąć od poprzedniego właściciela z 2tyg temu mniej więcej, była w Białymstoku ale ktoś mnie uprzedził wziął ją i jest w Grajewie więc ktoś kupił, poora jak widać na parkingu.... i wystawia za więcej.
    Ostatnio edytowane przez Patrykus ; 18-04-2014 o 13:56

Albo jest z tym autem taka mina, że się chłop ratuje od razu sprzedażą żeby tylko nie wtopić, bo za 2-3 tygodnie auto przestanie palić... Można by skoczyć i zaproponować 8k, za sam fakt komfortstołków z przodu, elektrycznej kanapy i multi podłokietnika. Pociąć, sprzedać co się da i spokojnie się odrobi z zyskiem :) Bo do jazdy to to raczej nie jest. Aczkolwiek poznałem wczoraj historię E38 A.D. 1995 730, kupionej 2 miesiące temu przypadkiem w Warszawie- trochę bida, bo z manualem i klimą na pokrętła, ale ma skórę, komfortstołki i fajne drewno. Wyjściowo była za 8, co pozwalało sądzić że nie warto się do niej zbliżać na 600 metrów, a poszła za 5 z kawałkiem. Tak, E38 za mniej niż 6k. I okazało się (widziałem i jeździłem wczoraj osobiście)- że auto, po mimo przebiegu 507tyś, jest w zasadzie całkiem spoko- lakier i wnętrze dałbym mocne 4, mechanicznie też wszystko działa i nie wydaje podejrzanych odgłosów. Tak na prawdę, gdyby nie przednie lampy i kierunki w wersji black, no i felga coś a'la M6, to jeździłbym. Jak widać cuda się zdarzają :D
    Ostatnio edytowane przez Jey ; 18-04-2014 o 14:13
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Oczywiście że e38 można wyrwać poniżej 10 k a nawet jak pisze Jey za 5-6 tys. Ktoś może napisać że przebieg duży...jak w większości e38 tylko nie zawsze na liczniku.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    A propos przebiegu to własnie jakoś dziwnie mały w tym egzemplarzu :)

Nie ma reguły, można kupić dobrze i tanio, można też źle i drogo :)

BMW
    B30,B44 obecnie B28
    No po zakupie oczywiście trzeba wydać trochę $$$. Wiem na pewno, że skrzynia była na prawde ok silnik również.. Gość wydawał się szczery, i powiedział co jej dolega i co trzeba będzie zrobić w niedługim czasie. A z kupowanie E38 za 6tyś...- ja kupiłem za 6500 sprowadzoną wcześniej z holandii ale była już parę miesięcy u nas i mogę szczerze powiedzieć z ręką na sercu, że da się w tej cenie kupić dobre auto, chociaż że aukcja opis i zdjęcia zraziłyby każdego kto szuka E38 w min, byle jakim stanie auta. Coś typu: full opcja, pełen serwis wszystko działa stan bardzo dobry. Była to E38 w nienagannym stanie prócz paru pierdół typu niedziałający zamek, nieotwierająca się szyba i niedziałający wskaźnik paliwa, maska do malowania... ;] a przebiegu miała 320k udokumentowanego.

Uprawnienia umieszczania postów