Dobrze gada, polejcie mu! Tym tekstem o serwisach BMW to na prawdę mnie rozbawiłeś. Kocham ASO BMW i ich specjalistów! Nie zapomnę jak w okolicach 2005r. odwiedzając ASO na górce libertowskiej w KRK pan "mechnik" usiłował mi wmówić, że w e34 wywala błąd bocznych poduszek... Dziękuję i wesołych świąt :)
Kude teraz dopiero się wczytałem w ten ostatni link i nie wiem czy się śmiać, czy iść do kibla, bo chyba rozwolnienia dostanę. Kwestię 350 koniów mechanicznych pominę, w końcu w dowodzie jest baaaaardzo niewyraźnie wpisana wartoś kW, a przeliczenie tego na KM, no to już zakrawa o matematykę stosowaną, fizykę kwantową i dział techniczny NASA. Ciekaw jestem tego uszczelniania silnika i powodów tego zabiegu :) Nie no mam dobry humor, ale jak czytam coś takiego to widzę od razu motor rzygający wszystkimi możliwymi płynami z każdej możliwej dziury, zarypany masą KDM i klejem do szyb, żeby za bardzo nie było widać tych wycieków- oczywiściej przed operacją gruntownie umyty dwoma butelkami benzynki ekstrakcyjnej :P Aha, co to jest EDC w silniku? Jedyne co znam z E38 to SEDC, ale bliżej temu do zawieszenia niż do silnika...
"Dla zainteresowanych i poważnych możliwa gwarancja"- ciekawe jaka i na co. Nie mam siły tego komentować
"Rok prod 98/99"- no jedyne co jest w tym aucie 99 to tylne lampy, bo cała reszta to stary dobry przedlift 96-98.
Ok, cisnę bekę, ale inaczej się nie da jak czytam taki opis. Mimo wszystko, autko nie wygląda źle. Jak bym miał tak do 200km to może bym skoczył na rekonesans. Z minusów brak xenona. Tak czy inaczej, gdyby była zadbana, cena troszkę przesadzona

Odpowiedz z cytatem