Od niedawna. Moze byc tak jak mowisz kolego. Tym bardziej, że jest uszkodzony jeden z zaczepów na prawej kratce wentylacyjnej (czesty przypadek przy rozbieraniu). Koleś miał tez e65 przed liftem, własne... chyba to dziś rozbiorę
Od niedawna. Moze byc tak jak mowisz kolego. Tym bardziej, że jest uszkodzony jeden z zaczepów na prawej kratce wentylacyjnej (czesty przypadek przy rozbieraniu). Koleś miał tez e65 przed liftem, własne... chyba to dziś rozbiorę
Nie pokawia się ten zegarek nie widzi płyty. CDC napis na szaro.
A zwykle plyty rozpoznaje ?
Mozliwe ze zle nagrywasz MP3 - niewiem dlaczego u mnie tez nie wszystkie nagrane plyty rozpoznaje.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jak widzi płytę z mp3 to chyba powinna być gwiazdka obok numeru płyty. Jak w ogóle cdc nie wchodzi to znaczy, że zmieniarka walnięta prawdopodobnie.
zwykle plyty dzialaja normalnie bez zadnego problemu, a jak wsadzaona z mp3 to czyta czyta i na koncu na szaro, nic nie widzi
Nagraj plyte najnizsza mozliwa predkoscia . Bo czytnik w bmw jest przystosowany do plyt nagranych 4X jak nagrasz z wieksza to moze mieć problem z odczytaniem . Wsadz wpierw oryginalna plyte z muzyka do zmieniarki i sprawdz czy w o gole cokolwiek bedzie sie odtwarzac
Nagrajcie płytę w trybie MODE2, powinno być łatwiej
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
No i dalej nic nie wiem. Rozebralem wszystko wytargalem zmieniarke i naklejka jest od polifta ale ledwo trzymala sie zmieniarki nie mam pewnosci czy byla na niej fabrycznie. Nagralem tez plyte z 1 mp3 z predkoscia 4x - nic. Da sie podłączyć bezposrednio do zmieniarki kompem? jest widoczna jak jakis modul?