Fura konkret![]()
A ja się będę upierał, że bez szału. Przedlift, dziwna felga i wyposażenie w pełni normalna dla L7- żadnych fajerwerków. Może i zadbana sztuka- nie wiem, nie widziałem, ale tyłka mi nie urywa. O gustownych wydechach i chromowanych klamkach nie wspomnę...
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
jak każde przecietne e38, bez szału, tyle tylko ze l7, podkreślam przez duże TYLKO.
Moze glupie pytanie, ale sie nie znam.Co musi posiadac np e38 aby byl tzw."szał" ?
tzw, "to coś", jak zniknie to twoje impex-performance to moze zaczniesz ze zrozumieniem czytać posty
Nie zniknie-po cos to dalem.Nie wiem dalej o czym mowisz pisząc "to cos".
Np indywidualne zestawienie tapicerka,podsufitka drewno w środku
Np fajna niespotykana i nie oklepana felga
Np L7 to tylko z roleta i w mega wypasie
Np kierownica w derwnie
Np e38 b12 alpina
Np e66 760
oczywiste tematy to idealny stan skór,blacharki oraz trzymanie się oryginału - im bliżej 100% tym lepiej
Oczywiście dla mnie :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Mówimy o tym, żeby miała chociaż jakąś ciekawą konfigurację kolorystyczną w środku. Czarną skórę to ma tu na forum połowa ludzi. Albo żeby względem zwykłej L7 były dołożone jakieś dodatkowe opcje typu stoliki wysuwane z podłokietnika, nawiewy w suficie itp. Coś więcej i inaczej skonfigurowane niż 80% L7
Adasio, będąc dokładnym: L7 z roletą w środku to już XL7, a to zupełnie odmienny temat. Myślę że za jakąś konkretną XL7 byłbym w stanie oddać kilka organów. Z całą resztą którą napisałeś mogę się tylko w pełni zgodzić
Ostatnio edytowane przez Jey ; 20-04-2014 o 20:36
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
dzieki ADASIO ze odpowiedziałeś bo ja tez miałem to na myśli, wstrzymałem sie dłuższa chwile z odpowiedzia
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
Mod Edit:
Jeszcze jedna personalna wycieczka lub dogadywanie w jakimś temacie i będzie odpoczynek.
Wyjaśniaj Sobie takie rzeczy na PW
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 21-04-2014 o 12:33