To trzeba bylo od razu tak pisac,xxxxxxxxxx.Jak dla mnie to auto posiada to cos chocby z tego wzgledu, ze jest to l7, ma ciekawa podsufitke i przykuwa oko.
.
Mod Edit:
Drugi z "impexów " to samo co poprzedni
To trzeba bylo od razu tak pisac,xxxxxxxxxx.Jak dla mnie to auto posiada to cos chocby z tego wzgledu, ze jest to l7, ma ciekawa podsufitke i przykuwa oko.
.
Mod Edit:
Drugi z "impexów " to samo co poprzedni
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 22-04-2014 o 09:57
Ta pustka w tylnej części kabiny to pasuje bardziej do iL niż L7.
No jak dla mnie przykuwa oko z tego wzgledu, ze jest to w pewien sposob "indywidualna wersja" samochodu BMW E38."Zwyklych" E38 jest jak psow, na kazdej wiosce jedna sztuka, w miescie na kazdej ulicy, a takiej L7 nigdy nawet na oczy nie widzialem i jest to raczej jakis tam rarytas samochodowy.Ogolnie nie podoba mi sie E38 tak jak kazde bmw, ale takie l7 moglbym miec, nawet z tym "biednym wyposazeniem".U siebie nawet nie mam polowy tego co tutaj jest.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
impex chce być jak impex1950 a potem sie wzbrania ze nie jest performance hehehe
Jak można jezdzic bmw gdy ci sie nie podoba? rozwiń ta myśl prosze cie.
bo chyba nikt ci nie kazał tego kupowac?
Co do tematu l7 to owszem jest to jakiś gadzet ale inaczej sie postrzega model napchany wszystkim a inaczej gdy widzisz kremowa skóre i wypas ciut lepszy jak w 750il.
Bo chcialem miec V12 i akurat na ten egzemplarz moglem sobie pozwolic.
edit:jestem daleki od tego aby byc taki jak Ty :) Poprawiles mi na serio humor hehehe
Od biedy można kupić takie biedne L7, ale później dokładanie fantów będzie bardzo, bardzo utrudnione :)
impex, dawaj to swoje E38 na części do perforamance :)
Za duzo w nia wlozylem pieniedzy aby sprzedac ja na części.Poza tym i tak jeszcze konca nie widac przez brak czasu.