Dla mnie kolor perfekt. Faktycznie jakiś taki składak, albo poklejony :) Krzywo to jakoś poskładane :)
Dla mnie kolor perfekt. Faktycznie jakiś taki składak, albo poklejony :) Krzywo to jakoś poskładane :)
Kolor piekny mam taki sam :)
BTW czym się różnią progi przedlift od polifta?
nie podoba mi się .... w środku jak na L7 słabo ....sufit kiepski .....z zew. nie wspomnę , jakoś nie za zbyt prosta itd, koło mi nie pasuje do L7 o zderzaku nie wspomnę ....
Lipa i bida aż piszczy :)
A może by tak sprzedać iL i iść w kierunku takiego L7 :)
a mnie to rybka czy dobrze poskładana czy słabo poskładana, bo wprawdzie szacun za środek i ogrom miejsca ale na zewnątrz ten słupek miedzy drzwiami wygląda jak szczep z garażu od pana Janka spawacza który miał wizję po bimbrze, takie to na sile i tanim kosztem na zewnątrz wygląda. No ale ja się nie znam.
P.S. Miałbym kasę to bym i tak mimo wyglądu przygarnął :)
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Widziałem na żywo ją na drodze jeszcze na ori zderzaku jak przygotowywali ją do sprzedaży- po lakierowaniu jeździła bez listew itp. Robiła WOW jak jechała ale teraz jak patrze na ogłoszenie to jak na L7 jest bida- można znaleźć dużo bardziej "dopasione" sztuki. A podskoczę może w jakiś dzień obejrzeć dam wam znać co i jak
Ostatnio edytowane przez blazej3131 ; 16-04-2014 o 20:06
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taaaakie L7 można oglądać w ONA na rej. O0 BMWL7
Temat zlotu podjęty z właścicielem, zdjęcia za jego zgodą :]
Koszt zakupu niższy niż ten z tematu, ale po dopieszczeniu pewnie się zbliży ... ale to już kolega się wypowie
ps sorry za jakość- podniecony byłem, nie myślałem :] Mam nadzieję, że niedługo z ORIENTem jakąś sesję zrobimy
Ostatnio edytowane przez sennapowieka ; 19-04-2014 o 21:26
Pewność na każdym kilometrze ...