Witam wszystkich na forum. Jak w tytule zakupi³em w niemczech e38 728i. Nie jest idealna i ma kilka niedoci±gniêæ z którymi mam nadziejê dziêki wam szybko i bezstresowo siê uporam:) Kilka zdjêæ z aukcji.
![]()
Witam wszystkich na forum. Jak w tytule zakupi³em w niemczech e38 728i. Nie jest idealna i ma kilka niedoci±gniêæ z którymi mam nadziejê dziêki wam szybko i bezstresowo siê uporam:) Kilka zdjêæ z aukcji.
![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 13-04-2014 o 15:51
witamy witamy :) co raz wiêcej nas na pomorzu :D zapraszamy na spoty
Witaj na forum :)
A co to za niedoci±gniêcia? Na fotkach bez zarzutu :)
cichygda- Na co dzieñ mieszkam w Hamburgu ale czêsto jestem w Polsce wiêc bêdê siê odzywa³:)
Ratovnik- Fotki s± dobre:) na ¿ywo to wygl±da inaczej (rdza w rogach drzwi, kierunki nie zawsze odbijaj±,szyber siê nie uchyla i co¶ siê jeszcze znajdzie) ale i tak j± wzi±³em bo pracuje w warsztacie zajmuj±cym siê lakiernictwem i mechanik± tak¿e wszystko we w³asnym zakresie.
Ostatnio edytowane przez Lorinser ; 13-04-2014 o 14:44
eee, takie niedogodno¶ci to nie problem. Sama przyjemno¶æ w ich naprawie.
Witamy witamy na pomorzu :)
Bóg stworzy³ BMW bo mia³ gust...A inne samochody.... Hmm....mia³ te¿ poczucie humoru...
Moje 740iA
http://7er.pl/showthread.php/25395-Witam-pawik83
Motor 2.8 nie jest jaki¶ mega dynamiczny ale có¿ kompromis musia³ byæ:) Grunt ¿e spe³ni³em marzenie, od kiedy tylko mam do czynienia z samochodami ko³o e38 nigdy nie przeszed³em obojêtnie.:)
My¶lê, ¿e pora zmieniæ opis widoczny w opisie konta ;)
Racja opis zmieniony:D Bêdê siê stara³ na bie¿±co wklejaæ fotki i opisywaæ modyfikacje a plany s±:)
Witaj, Lorinser to gruby tuner tylko tej nie w³a¶ciwej marki ;-) modyfikuj Bunie tylko nie zmieniaj znaczka :-)....Pzdr
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.