Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Poziomowanie świateł.

Cytat Zamieszczone przez 7ka
    z przyjemnoscia ;D

wlasnie bylem patrzec i kurde nic nie znalazlem..

ale jesli mialbym padniety ten czujnik to czy czasem na BC nie wyswietliloby??
    lub jak ostatnio mialem w servisie diagnoze to wyszloby ..czy sie myle??
    Na wyświetlaczu takiej informacji próżno szukać. Natomiast, jeśli sczytywali cały samochód, to uwalony LWR napewno by wykazało (no chyba, ze jest ułamana dźwignia - wtedy od strony elektrycznej wszystko gra). Będziesz w Wawce to informuj, na pewno znajdzie się sztab diagnostów chętnych coś popsuć ;D

7ka
    Gość
    hehe no jasne ;)

wracajac do tematu to ten sensor jest chyba za nadkolem..

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Dzięki!
    Jutro podjadę do kolegi podnieść autko i sprawdzić co w trawie piszczy. Oby była to jakaś drobnostka

hehe no jasne ;)

wracajac do tematu to ten sensor jest chyba za nadkolem..
    Sensory są nad wahaczami - połączone takimi "patykami", z przodu będzie je dobrze widać od spodu, z tyłu lepiej po zdjęciu koła.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730d
    sylwekk ma racje napewno siedzi czujnik ułamało się ramie łączące czujnik z łącznikiem zawieszenia miałem to samo jakieś dwa tygodnie temu wymieniłem czujnik prawa strona przód i jest ok a wszystko dzięki pomocy sylwekk jeszcze raz dziękówa
    walczak.tomek

7ka
    Gość
    wiec mam pytanie ...czy potrafimy to na spocie wymienic (oczywiscie ja jako mechanik) czy wstawic do servisu...??

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730d
    u mnie cała wymina trwała niecałą godzine, należy zdjąć koło odkręcić małą osłone (którą niestety połamałem) i wykręcić czujnik napewno jest to do zrobienia na spocie
    walczak.tomek

7ka
    Gość
    czyli ten czujnik moze byc do wymiany..ale nie musi..bo moze to byc jakis kabel...

moja choroba jest taka ze czasami raz na 300km swiatla przez jakis czas dzialaja tak jak powinny.. potem martwa cisza...

czy to moze byc czujnik a moze tez cos innego..

jesli czujnik to trzeba kupic nowy..

napisz ktora oslone zdjac trzeba, mowisz o nadkolu,czy stojac przodem do tarczy z prawej str go szukac czy z lewej.. mi sie wydaje ze z lewej za nadkolem ale moge sie mylic..

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    czyli ten czujnik moze byc do wymiany..ale nie musi..bo moze to byc jakis kabel...
    Krzychu! Melduj gdzie i kiedy trzeba sie stawic do pomocy... :D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez radoshb
    Krzychu! Melduj gdzie i kiedy trzeba sie stawic do pomocy... :D
    :pada: :pada: :pada: :pada:

Uprawnienia umieszczania postów