Ile paliwa? Ponad pół baku???
Ile paliwa? Ponad pół baku???
Masz możliwośc podejżec sygnał PWM na samym elektrozaworze na pompie chodzi o oscyloskop podczas kręcenia. Druga sprawa jakie masz napięcie na środkowym pinie czujnika na listwie powinno byc około 0.8v na włączonym zapłonie. W inpie jakie masz procentowe wysterowanie elektrozaworu ? w parametrach.
a zawór zwrotny jest na listwie??? bo normalnie masz w innych autach tak że zawór jak ciśnienie się podniesie za wysyoko otwiera się i paliwo wraca do baku żeby cisnienie na listwie utrzymać może on jest otwarty albo się zawiesił i dlatego nie umie zrobić ciśnienia??
sorki panowie ze nie odpisywałem , ale niestety praca i w ogóle. Samochód nadal stoi. Problem nr 1 był pęknięty korpus wtryskiwacza , zmieniłem na nowy , korekcje wtryskiwaczy nie przekraczają 0.5 czy to w "+" czy w "-" ale co dalej ... samochód potrafi pracować nawet 2h i gaśnie :( podmieniłem pompę CR wraz z regulatorem z jakiegoś tam 3d i samochód odpala ale gaśnie na mojej pompie i na moim regulatorze nie ma szans na odpalenie. i pokazują sie 2 błędy
4501 rail pressure regulating valve
fuel pre suply pressure 1,15 b
suply voltage 14v
rpc rail pressure 48.19 bar
open circuit or short circuit to b-
4496 rail pressure plausabality
engine speed 4420 1/min
fuel pre suply pressure 2,42
einspritzmenge 19,46 mm3
rpc rail pressure 174,7 bar
control deviation over engine speed to great
proszę o jakieś wsparcie :) bo chce w końcu odpalić ten samochód i nim pojeździć trochę ;)
w Inpie który to jest to wysterowanie zaworu ?