Cytat Zamieszczone przez MiBhell
Za bardzo sie rozpisujecie to raz :D nie życze sobie byc traktowany "przedmiotowo"jako pomocnik którejkolwiek ze stron w tej dyskusji to dwa!
Przepraszam jezeli w jakimkolwiek z moich postów poczules sie traktowany "przedmiotowo"!
Sam nie mam pojecia w kótrym momencie mogles cos tak odczytac i nawet jezeli cos gdzies tak wyszlo to bylo to zupelnie nie zamierzone!
Jako pomocnika tez nie chce Cie wykorzystywac - poradze sobie sam - jak zawsze! ;)
I postaram sie juz az tak nie rozpisywac, chociaz zawsze pisze dlugie posty! :zzz:

i np M3 do machania
Mówisz moze o e30 M3?? O legendzie? :pada:

Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
usilujesz mnie zdyskredytowac na podstawie tego jakie posiadam/posiadałem auto - słaby pomysł

zastanów sie zanim nazwiesz kogos prostakiem - wypowiadasz sie na ogólnodostepnym forum i możesz być za to rozliczony, czy obrażanie drugiej osoby jest jedynym sposobem na reakcje kiedy nie wiesz jak odbić argument?
Nie pisalem tego odnosnie posiadanego przez Ciebie auta tylko napisalem to po uzyciu przez Ciebie okreslenia "wygnaniec" wzgledem moje osoby!
Kiepski pomysl i wygladajacy na brak argumentów, ale w sumie juz mnie to nawet nie rusza!
na chwile obecna na ebay.com sa 22 takie autka z automatem i tylko 9 w manualu - ale niespodziewajka :hah:
Ale jednak sa w manualu wiec jednak mialem racje! ;)
2 kroki ode mnie stoi w komisie taka czerwona 928 do sprzedania - bóstwo! :shock:
A to co jest akurat do sprzedania w róznych ogloszeniach nie jest wyznacznikiem tego czy dane auto wystepowalo w takiej czy innej wersji/odmianie!
Patrzac na rynek w UK móglbym blednie zalozyc ze nie bylo e32 w manualu albo tez i e38!
Ostatnio nawet angielski mechanik - fanatyk Beemek - kiedy z nim rozmawialem o przekladce na manuala to byl w szoku jak mu powiedzialem ze wychodzily takie e32 fabrycznie!

jak juz pisalem - "bez urazy" - nawet jesli ci sie to nie podoba to jestesmy uzytkownikami jednego forum, dla mnie ta dyskusja jest ok, jesli ty lubisz organizowac jakies osobiste napinki to twoja sprawa - dla mnie jest to dyskusja poza którą NIC do ciebie nie mam, cenie sobie to że podejmujesz dialog
W sumie to sie nawet nie znamyi obawiam sie ze nawet mozemy nie miec okazji sie spotkac osobiscie
Moze i zaczelismy nasza "znajomosc" troche od zlej strony, ale ja tez nie mam do Ciebie zadnej urazy i nie czuje sie niczym pokrzywdzony! ;)

I zgadzam sie ze mamy dwa osobne podejescia, kierowane osobistymi preferencjami do tego samego tematu!
Jak napisal ponizej Maniek mozna byc milosnikiem auta i marki, mimo tego ze chce sie je zmodyfikowac - tylko ze z glowa!

Powiem tylko ze wzielem dzisiaj rano 525i do pracy i jadac nim czuje sie duzo bardziej sportowy charakter (chociaz zanim kupilem 7ke to uwazalem 5tke za wygodna limuzyne)
5tka jest bardzo zwinna i komunikatywna, a reczna skrzynia kusi to szybszej jazdy!
Az zaluje ze chce ja teraz sprzedac, ale moze zostane w posiadaniu obu aut, bo cos kupców brak!
Wieczorem za to wskoczylem w 7ke i komfort jazdy jest nieporównywalny! :shock:
Cicho w srodku i miekko ale sprezyscie sie plynie po drodze.
Czuc ze jest to duze auto a skrzynia automatyczna zacheca do spokojnej, leniwej i wygodnej jazdy!
Kiedy jednak na chwile przycisnalem gaz troche mocniej - tak do 3tys przez 2 i 3ke bylem zdziwiony jak popatrzylem na licznik - ponad 100 w miescie a nie bylo tego czuc!
Uwielbiam to auto i jego klimat, jego bialy lakier i lsniacy chrom i kontrast czarnej skóry we wnetrzu.
Izolace w srodku od swiata zewnetrznego i cichy pomruk silnika, który na zyczenie staje sie troche bardziej donosny!
Polaczenie komfortu i mocy - chyba sie juz zaczynam starzec, ale co mi tam - kocham to! :oops:
Jest super... a moze byc tylko jeszcze lepiej! ;)

P.S. Sorrki za kolejny przydlugi post!