Przepraszam jezeli w jakimkolwiek z moich postów poczules sie traktowany "przedmiotowo"!Zamieszczone przez MiBhell
Sam nie mam pojecia w kótrym momencie mogles cos tak odczytac i nawet jezeli cos gdzies tak wyszlo to bylo to zupelnie nie zamierzone!
Jako pomocnika tez nie chce Cie wykorzystywac - poradze sobie sam - jak zawsze! ;)
I postaram sie juz az tak nie rozpisywac, chociaz zawsze pisze dlugie posty! :zzz:
Mówisz moze o e30 M3?? O legendzie? :pada:i np M3 do machania
Nie pisalem tego odnosnie posiadanego przez Ciebie auta tylko napisalem to po uzyciu przez Ciebie okreslenia "wygnaniec" wzgledem moje osoby!Zamieszczone przez sz4l0ny
Kiepski pomysl i wygladajacy na brak argumentów, ale w sumie juz mnie to nawet nie rusza!
Ale jednak sa w manualu wiec jednak mialem racje! ;)na chwile obecna na ebay.com sa 22 takie autka z automatem i tylko 9 w manualu - ale niespodziewajka :hah:
2 kroki ode mnie stoi w komisie taka czerwona 928 do sprzedania - bóstwo! :shock:
A to co jest akurat do sprzedania w róznych ogloszeniach nie jest wyznacznikiem tego czy dane auto wystepowalo w takiej czy innej wersji/odmianie!
Patrzac na rynek w UK móglbym blednie zalozyc ze nie bylo e32 w manualu albo tez i e38!
Ostatnio nawet angielski mechanik - fanatyk Beemek - kiedy z nim rozmawialem o przekladce na manuala to byl w szoku jak mu powiedzialem ze wychodzily takie e32 fabrycznie!
W sumie to sie nawet nie znamyi obawiam sie ze nawet mozemy nie miec okazji sie spotkac osobisciejak juz pisalem - "bez urazy" - nawet jesli ci sie to nie podoba to jestesmy uzytkownikami jednego forum, dla mnie ta dyskusja jest ok, jesli ty lubisz organizowac jakies osobiste napinki to twoja sprawa - dla mnie jest to dyskusja poza którą NIC do ciebie nie mam, cenie sobie to że podejmujesz dialog
Moze i zaczelismy nasza "znajomosc" troche od zlej strony, ale ja tez nie mam do Ciebie zadnej urazy i nie czuje sie niczym pokrzywdzony! ;)
I zgadzam sie ze mamy dwa osobne podejescia, kierowane osobistymi preferencjami do tego samego tematu!
Jak napisal ponizej Maniek mozna byc milosnikiem auta i marki, mimo tego ze chce sie je zmodyfikowac - tylko ze z glowa!
Powiem tylko ze wzielem dzisiaj rano 525i do pracy i jadac nim czuje sie duzo bardziej sportowy charakter (chociaz zanim kupilem 7ke to uwazalem 5tke za wygodna limuzyne)
5tka jest bardzo zwinna i komunikatywna, a reczna skrzynia kusi to szybszej jazdy!
Az zaluje ze chce ja teraz sprzedac, ale moze zostane w posiadaniu obu aut, bo cos kupców brak!
Wieczorem za to wskoczylem w 7ke i komfort jazdy jest nieporównywalny! :shock:
Cicho w srodku i miekko ale sprezyscie sie plynie po drodze.
Czuc ze jest to duze auto a skrzynia automatyczna zacheca do spokojnej, leniwej i wygodnej jazdy!
Kiedy jednak na chwile przycisnalem gaz troche mocniej - tak do 3tys przez 2 i 3ke bylem zdziwiony jak popatrzylem na licznik - ponad 100 w miescie a nie bylo tego czuc!
Uwielbiam to auto i jego klimat, jego bialy lakier i lsniacy chrom i kontrast czarnej skóry we wnetrzu.
Izolace w srodku od swiata zewnetrznego i cichy pomruk silnika, który na zyczenie staje sie troche bardziej donosny!
Polaczenie komfortu i mocy - chyba sie juz zaczynam starzec, ale co mi tam - kocham to! :oops:
Jest super... a moze byc tylko jeszcze lepiej! ;)
P.S. Sorrki za kolejny przydlugi post!

Odpowiedz z cytatem