Panowie spokojnie - bo robicie jak ja - a ja tu mam wyłączność na "unoszenie" sie i kłutnie z każdym... :) :) :)
Co do emotek to Bogu dzięki bo już nie jedni by na sparing si eumawiali...
Co do skrzyni... ehh moja propozycja jest taka, jak że E32 nie jest drogie w zakupie, to szukaj może swojej wymarzone w manualu a w miedzy czasie jeździj automatem... a nusz się przyzwyczaisz o ile nie przekonasz całkowicie... jeżeli te pare miesiecy nic nie da tzn ze jesteś skazany na manuala bo po prostu takowym lepiej Ci się jeździ... i wtedy sprzedajesz co masz i kupujesz znalezionego ideała... Proponuje Ci to dlatego iz zamażył mi sie automat i bez problemu sie na niego przesiadłem i byłem zachwycony, zrobiłem to pewnie po za lenistwem równiez z powodu chęcia bycia ori a nie jak kazdy kowalski manualny :).. po paru tys km zacząlem tęsknic za zmianą ręczną, po 2 latach w automacie wróciłem do manuala, jednak szybko chęci mi minęły i stwierdziłem ze nigdy więcej i zawsze juz az do śmierci automat :) A ideał to steptronic... czasami jak Ci przyjdzie chęć aby mieć pełną kontrole, chwytasz lewar i sie bawisz :)
Co do tematu tego posta to chyba dawno został zapomniany...... morał taki ze chyba nikt do końca na tym forum nie wie jak taka przeróbka ma wyglądać... :)
Jeżeli moja powyższa rada Cie nie przekonuje to myśle abys poszukał moze rozbitka i cały zestaw do manuala z niego wyjął i wsadził sobie, jak padnie Ci coś - np 2masówka (oj droga) to wtedy wsadzisz znów automata... :) Pracochlonne ale moze i dostarczyć frajdy, ja lubie podłubac w aucie :)

Odpowiedz z cytatem