Koledzy je¿eli macie jakie¶ do¶wiadczenia w demonta¿u i monta¿u podsufitki w E 65 to poproszê o cenne wskazówki.....Bêdê montowa³ w pi±tek ma³y RARYTASIK u siebie i nie chcia³bym nic popsuæ......Czekam na pomocne wskazówki. Dziêkujê z góry ;-)
Koledzy je¿eli macie jakie¶ do¶wiadczenia w demonta¿u i monta¿u podsufitki w E 65 to poproszê o cenne wskazówki.....Bêdê montowa³ w pi±tek ma³y RARYTASIK u siebie i nie chcia³bym nic popsuæ......Czekam na pomocne wskazówki. Dziêkujê z góry ;-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie ¦lesin 2014.
s³ysza³em ¿e trzeba wycinaæ tyni± szybe ¿eby wysz³a.
Nie trzeba nic wycinac. Szyby zostaw w spokoju. Uszczelki przy drzwiach posciagasz, poodkrecasz wszystkie srubki i swiatelka i zejdzie na dol. Jedyne to przy wyjmowaniu troszke trzeba sie pomeczyc ale przednie fotele opuscisz calkowicie oparcie i powinna wyjsc
@damian23zgc
niewiem czy pamiêtasz ale u mnie wyci±gali¶my siedzenie kierowcy ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
W³a¶nie jestem ciekaw czy da siê j± w³o¿yæ bez wyci±gania fotela.....? Nauka jak postêpowaæ bêdzie w trakcie zdejmowania obecnej która mo¿e siê popsuæ ale ju¿ przy zak³adaniu drugiej nie chcia³bym siê pomyliæ i czego¶ popsuæ....Sebek a pamiêtasz jak to by³o z szyberdachem?
przy szyberku masz ¶róbki od góry na ma³y imbus.Podsufitka wyjdzie przez tylne dzwi bez problemu.Fotele przednie na maxa do przodu i po sprawie.
Dziêki Jaro.......:-) czekam na dalsze cenne wskazówki........
Ogólnie niema ¿adnych problemów.
Instrukcja BMW mówi ¿eby wyci±gn±æ siedzenie kierowcy - ja tak zrobi³em i posz³o bez problemu w dwie strony.
Co do szyberdachu ju¿ masz u góry napisane.
Jak bêdziesz wk³ada³ nowa podsufitkê zwróæ uwagê ¿eby dobrze wesz³a w zaczepy przy tylnej szybie u góry.
Potrzebujesz jeszcze kogo¶ do pomocy.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Wiêc......dziêkujê bardzo koledzy za wskazówki. Jak zamontuje to dam znaæ i dodam swoje uwagi co by temat zosta³ dla potomnych ;-)