dzis zostaly zalozone. ze 4 razy je właczyłem jak narazie, czemu pytasz?
dzis zostaly zalozone. ze 4 razy je właczyłem jak narazie, czemu pytasz?
Szkoda Impex że nie zdecydowałeś się na te 2 * 25W....Jestem ciekaw jak by świeciły bo 1000lumenów to już sporo...(chociaż wiem że sprzedawcy z allegro często zawyżają dane, po prostu oszukują aby sprzedać towar). Jak możesz wstaw zdjęcia jak to wygląda na żywca....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Ja dwa razy kupiłem markery po ok.150 zł, wyglądały fajnie ale przepalały się po mniej więcej 6 miesiącach...odechciało mi się odkrecania zderzaka i wróciłem to ori. Ciekaw jestem czy te po 279 zł dłużej wytrzymają...
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dajcie spokój, temat wałkowany i nic z tego nie wynikło. Szkoda zdrowia i pieniędzy na jakieś badziewne LED'y, które, nie dość, że według mnie wyglądają badziewnie, to jeszcze jarają się na potęgę. Tylko oryginalne. To moje zdanie.
spoko , wstawie foto jak tylko zloze silnik do kupy, jedno mnie drażni ze wywala błąd spalonych żarówek.
prawodopodobnie załoze nowe oryginalne bo wsciekam sie na to niemiłosiernie.
Pisaliśmy to nie słuchałeś ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Czyli chyba na razie nie wymyślono ledów które dawały by fajny efekt za dnia i nie paliły się na potęgę.....nawet za 280 zeta.
Apropo wyglądu wydaje mi się że mimo wszystko ledy w ringach w E 65 pasują bo samochód sylwetką jest na tyle nowoczesny że daje radę natomiast w E 38 to chyba jakoś nie do końca pasi tak jakoś mi się zdaje (absolutnie nic nie krytykuję ;-))
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.