Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Rozmowa o 745i a 730d

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Jak ja lubie jak widze teksty ,ze nie bedziesz czuł mocy i takie inne bzdury od ludzi ,ktorzy nigdy tym autem nie jechali i nie wiedza ,że ma np moja 590Nm momentu obrotowego i 260KM , pali 14 w mieście i czy wydaje Ci się ,że to wolno jeżdzi ? Założe sie ,że wyprzedzanie dieslem 3,0 jest dużo przyjemniejsze niż benzyną 4,5 l z powodu wysokiego momentu obrotowego i turbiny ,która swoje robi i to przy umiejetnym operowaniu gazem już przy niskich obrotach ... Kupuj diesla i sie nie martw . Jak dobrze trafisz to będziesz tylko zalewał i śmiał się z benzynowców którzy w trasie jada 110 km/h bo auto spala 10l ...
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 27-03-2014 o 14:57

Vip Vip Awatar dealer25
    BMW
    e66 750Li
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Założe sie ,że wyprzedzanie dieslem 3,0 jest dużo przyjemniejsze niż benzyną 4,5 l z powodu wysokiego momentu obrotowego i turbiny ,która swoje robi i to przy umiejetnym operowaniu gazem już przy niskich obrotach ......
    hahahaaahaha Riki nie rozśmieszaj mnie, proponuje przejechać się 745i a nie pisać bzdury,

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez dealer25 Zobacz posta
    hahahaaahaha Riki nie rozśmieszaj mnie, proponuje przejechać się 745i a nie pisać bzdury,
    745 - moment obrotowy 450Nm przy 3600 obrotow , 730d u mnie 590Nm przy 2000 obrotow , jakbym chcial jezdzic na obrotach 3600 zeby poczuc pelna moc to bym musial na manualu jezdzic....

Arman - spalanie bardziej :

miasto -13 i wiecej
    trasa 6,5 - 8

Już pomijam fakt, że wszyscy ,,bogacze'' jeżdża limuzynami za klilkadziesiat tysiecy zlotych z fotelami ,,comfort' bo bez to siara , a auta na gaz poprzerabiane hehehe. Żenada
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 27-03-2014 o 16:40