Cytat Zamieszczone przez MC1 Zobacz posta
Adasio co Ty znowu z tym serwisem...nigdy nie miałeś diesla a znowu pierniczysz bzdury!!!!Przejechałem 3.0D 160 tyś kilometrów i absolutnie nic nie robiłem, podkreślam Absolutnie. Więc straszenie jest bez sensu. Z tego co czytam na forum to u Was w pb ciągle jakieś rurki, vanosy i tym podobne co kosztuje po cztery tysiące i więcej.....

A ten argument że maluch też jedzie i to sprawnie po mieście to już w ogóle beznadziejny. Adasio zastanów się co piszesz bo ręce opadają a jak dla Ciebie 7,8 s do setki to jest smart czy 126p to ja nie mam więcej pytań.

Jak ci opada to se potrzymaj HA HA HA

Jak nic nie robiłeś to znaczy że masz albo mega fart albo wszystko przed Tobą :)

A rurka w N62 to minimalny koszt w porównaniu z naprawa wtrysków czy turbiny w dieslu - nie wymieniałeś to się nie odzywaj

Jak tak zachwalacie swoje diesle i mówicie że pali 12l to jaki sens kupować takie auto jak moje 745li pali średnio 13l PB???
A koszty paliwa identyczne?
Wszyscy trąbią (prasa, TV,eksperci motoryzacyjni) że diesel się nie opłaci kupować, a tu na forum wielcy zwolennicy diesla, a wiecie czemu?

Powiem Wam bo użytkownicy tych aut od nowości wiedząc że przy przebiegach 300 tkm plus zaczynają się problemy pozbywają się tych aut i taka jest prawda ja wiem że może nie wygodna ale tak jest :)

I zgadzać się ze mna nikt nie musi - dla mnie wybór między PB a ON jest prosty i czytelny jak budowa karburatora :)

salut