Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Rozmowa o 745i a 730d

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar IMPEX1950
    BMW
    Rolls Royce Phantom
    tak czytam wasze posty, hmm wiecie jesli 730d pali 12l to sporo, moje 760 spala w miescie (jeżdze tydzień) 17,3 i nie oszczędzam jej. uważam ze róznica 5 litrow w spalaniu to nic w porównaniu jakie to auto daje doznania z przemieszczania sie. Uważam ze benzyna w postaci 745 lub 750 bedzie znacznie lepsza i tansza jak 3,0d. Przy lpg tansze koszta przy tankowaniu oraz przy zakupie czesci taniej wypada benzyna.
    Prosze o informacje o rzeczywistym spalaniu 745 lub 750 bo jestem ciekaw jak to wypada z 6,0.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez IMPEX1950 Zobacz posta
    tak czytam wasze posty, hmm wiecie jesli 730d pali 12l to sporo, moje 760 spala w miescie (jeżdze tydzień) 17,3 i nie oszczędzam jej. uważam ze róznica 5 litrow w spalaniu to nic w porównaniu jakie to auto daje doznania z przemieszczania sie. Uważam ze benzyna w postaci 745 lub 750 bedzie znacznie lepsza i tansza jak 3,0d. Przy lpg tansze koszta przy tankowaniu oraz przy zakupie czesci taniej wypada benzyna.
    Prosze o informacje o rzeczywistym spalaniu 745 lub 750 bo jestem ciekaw jak to wypada z 6,0.

Moja 750 ma wskazania od kupna 13,9 w tym tylko jedna trasa Zakopane i Płock pod Warszawą a reszta miasto. Tylko zaznaczę nie jeżdżę w największym szczycie korków jakie mamy w Pyrlandi a jak muszę to korki omijam bo wole jechać jak stać w korku większa frajda z jazdy :)