Witam pękła mi linka wymieniłem ją jednak w rączce pękł mi mały czarny ,,dziubek,, który trzymał końcówkę linki. Na allegro ani w google nigdzie nie mogę znaleźć rączki. Może ktoś posiada w sprzedaży bądź wie gdzie można kupić..
Witam pękła mi linka wymieniłem ją jednak w rączce pękł mi mały czarny ,,dziubek,, który trzymał końcówkę linki. Na allegro ani w google nigdzie nie mogę znaleźć rączki. Może ktoś posiada w sprzedaży bądź wie gdzie można kupić..
Najlepiej w ASO.
http://de.bmwfans.info/parts-catalog...ounting_parts/
Numer 15 na rysunku:
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
KleMarine03, możesz napisać jaki koszt linki i czy dużo jest zabawy z wymianą ??
koszt linki 20 zł na allegro. Trzeba odczepić z zatrzasków listwę plastikową przy drzwiach potem lewy boczek ten plastikowy na lewą nogę, a potem z boku będziesz miał dostęp do rączki i całego mechanizmu wystarczy kilka śrubek odkręcić. Chyba jeszcze zdjemowałem górną plastikową osłonkę pod kierownicą czarną. Robota na 10 minut. Linke wsadzasz w otwór od starej linki dostęp jest duży poradzisz sobie. Linke wsadzamy od strony silnika najlepiej przywiązać sznurek do starej linki i przywiazać do nowej. Ciągnąc nowa linka wejdzie w otwór i miejsce starej.