ogólnie z ASC było tak że ze szperą występowało ale już ASC+T już nie.
ogólnie z ASC było tak że ze szperą występowało ale już ASC+T już nie.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
A jak to jest z dyfrem w e38 750i ?
mozna tam wsadzic jakiś inny zeby np poprawić osiagi?
tak można z e39 540 v8 o przelozeniu 3,15 wsadzic, nalezy zalozyc twoje oryginalne flansze na 120mm i pokrywe aluminiowa tylna zmienic z twojego, wszystko pasuje i dziala. zmieniasz przelozenie w tym momencie z 2,81 na 3,15 i delikatnie niby szybciej przyspiesza.
Ooo, to fajnie ;) a mogą być jakieś skutki uboczne?
a powiedz mi jeszcze prosze co z mostem? bo mój poszedł się j.....ć 2 tygodnie temu i muszę wymienić, szukałem na alledrogo do 750 i nie mogłem znaleźć, można włożyć od innego modelu? można coś poprawić wymieniając go? jeśli głupio pytam to sorki ale na mechanice to ja się nie znam, ja poprostu kocham jechać ;D
Czego nie mogłeś znaleźć? Dyfra do 750?
Wymyśl jakąś wymówke, bo akurat 750 rozbiera się najwięcej, jest tego na części do wyrzygania, z prostych PRAGMATYCZNYCH przyczyn:
- nikt tym nie chce jeździć jeśli jest w słabym stanie bo żre, jakakolwiek usterka wymaga darcia pół auta, wszystko co nowe jest tylko po oryginale i nie jest zamienne w większości z resztą gratów
- rozbiera się zwłaszcza 750 ze względu na w większości lepsze wyposażenie
- specyficzne części przeznaczone tylko do 750i / 750iL takie jak właśnie ten dyfer, który przełożeniem nie pasuje do niczego innego, jest w przypadku rozbiórki zazwyczaj oferowany tanio tylko po to żeby się go pozbyć bo i tak nie da sie nic z tego zrobic
- sprzedanie dyfra pod v12 należy zaliczyć do swego rodzaju farta, bo jeśli znalazł się ktoś kto ten dyfer w takim aucie zabił to prędko się nie trafi następny (wszelkie interpretacje zostawiam już bo mi sie nie chce)
Czarne e32 w benzynie!
jaki masz rok auta? ja mam dyfry do 750 i mozna cos wygrzebac tylko zalezy czy masz polifta czy przed lifta. przed liftem moze byc gorzej z dostępnoscia.
A czym się różni most od dyfru w twojej nomenklaturze ?
Jak German to Anna.